A szakértő szerint pszichésen zavart emberek követték el az utóbbi hónapokban romákat ért támadásokat. Az FBI személyiségprofil-alkotással foglalkozó ügynökei hamarosan hazánkba érkeznek.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: legcsavar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
na persze, ujsághirdetést adtak fel, hogy pszihés zavarokkalküzdő társakat keresnek cigányok lemészárlására. na ez ügy hülyeség ahogy leirták. valami személyes ügy inditotta el, valakinek a családját érte valami rettenet a cigányok által, és maga köré gyüjtötte a hasonló dolgokon átesett családokat. és ha igazam van, még elitélni sem tudom őket. nem várhatsz védelmet és igazságszolgáltatást, akkor védd magad te, és ossz igazságot magad.
nyirtass
Valós nyomok eltakarítása, hamis nyomok kreálása. Erről szól a történet véleményem szerint.
menasagh
Alakul az ügy...50 ezret nem is lehet csak úgy kidobni....végül találnak egy zavarodottat feljelentés alapján és meg van oldva a keleti kérdés.
5hazi
@nyirtass: Egyet értek. Mi lenne,ha kiderülne,hogy kisebbségi az elkövető is ??!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.