Rosszindulatú pletykának, valótlanságnak nevezte Orosz Lajos, Miskolc alpolgármestere azt a híresztelést miszerint: nem Lakatos Attila vajda közreműködésével alakul meg a miskolci területőrség. A híresztelés annak kapcsán indulhatott el, hogy a területőrség – amely Lyukóvölgyet, a Bábonyibércet és a számozott utcákat felügyelné – május elsején, amikorra megvolt hirdetve, nem kezdte meg munkáját.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
persze hogy nem kezdte meg, mert benne van a munka szó, és attól máris hideglelésük van.
menasagh
Idézem:
"aki nem rossz szándékkal jár azokon a területeken, annak nem kell tartania senkitől."
Na és ki fogja megállapítani az esetleg agyonvert emberről, hogy az milyen szándékkal járt a környéken ?
gondolkodo
Mit is akar együttműködni az önkormányzat és kivel? Az APEH szerint a borsodi vajdájak 10 millió feletti adótartozása van.
Az más kédés, hogy ő a nyomorgó cigányokról papol, közben ennyi hátralékot tud felhalmozni. Nem írigységből, csak kiváncsiságból érdekelne, milyen tevékenységből? Biztos vagyok abban, hogy nem csigagyűjtés, bodza- és kamillaszedés áll a háttérben! Azt a szegény cigányok csinálják, a csalók csak hivatkoznak rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.