"Az elmúlt napokban ellenem folytatott MSZP-s hazugsághadjárat tisztességtelen és felháborító. Hazug kampányukkal nem csupán személyemet támadták, hanem a velem összefogásban induló civil szervezeteket és a programomban velem együttműködő pécsieket. Éppen ezért úgy határoztam, hogy amíg Szili Katalin és a szocialisták az ellenem és Pécs ellen elkövetett bűnök és törvénysértések miatt nem kérnek nyilvánosan bocsánatot, addig nincs miről beszélnünk! " - közölte Páva Zsolt, s ezzel lemondta a tervezett esti tévévitát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336

Lehet, hogy tényleg azért hátrált meg, amit állít ? Ettől függetlenül ezt kihasználhatja ellene Szili Katalin. Állíthatja ez alapján, hogy megfutamodott a vitától. Ez pedig nem
biztos, hogy jó fényt vet Pávára.
xu
Szebb a páva, mint a pulyka, mint mondá a szólás-mondás.
Katinka egy igazi szolga, mert mindig szolgál; csak nem szolga béré. Ebben a hazugság-spirálban miért mindig mi süllyedünk el?
5hazi
Régi mondés legjobb védekezés a támadás!
xu
Engedtessék meg, hogy az ember megválaszthassa a vitapartnerét!
Zolipapa
Na, ez jellemző a FITYISZ-re. Páva nyilvánvalóan fél Szilitől, azért szállt inába a bátorsága. Tart attól, hogy amit Szilitől hallana, arra aligha tudna megválaszolni. Vagy ha igen, érdemi válaszok helyett minden bizonnyal mellébeszélne, vagy rágalmazna. És ez aligha vet rá jó fényt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.