A közbizalom helyreállításához nélkülözhetetlen, hogy kivizsgálják a gyanús ügyeket, és felelősségre vonják azokat, akik miatt az ország ilyen mély válságba került - írta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Magyar Nemzet szombati számában megjelent publicisztikájában.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@eldorado: utánanéztem jól értesültségednek, többek között ezt találtam egy korabeli index interjúban : "Nógrádi új vádakat is megfogalmazott a műsorban: Boross Péter volt miniszterelnököt és volt belügyminisztert szintén belekeverte az olajügybe, azzal, hogy ő biztosított piacot a szőkített olajnak. Nógrádi - aki édesapjával együtt szőkített olajat - elmondta, hogy termékeikből adtak el Boross Péter fiának.
Az olajbróker néven is emlegetett Nógrádi szerint a parlamenti pártok közül az MDF, az MSZP (benne Csintalan Sándor) és az SZDSZ (például Pető Iván) keveredett bele az olajügyekbe. Ő személyesen fideszes olajvállalkozóról nem tud, bár hallott ilyesmit. Szerinte a Fidesz, a Független Kisgazdapárt és a MIÉP nem vagy csak alig érintett az olajügyekben.
Nógrádi szerint az SZDSZ volt elnöke, Pető Iván is érintett a Békés megyei olajügyekben, mert a szabad demokraták olyan törvényjavaslatokat terjesztettek elő a Parlamentben, amelyek ,,megkönnyítették" az olajmaffia életét.

Lehet, hogy te utálod Orbán Viktort de ebből, és más cikkekből messze nem az tűnik ki, hogy neki köze lett volna ehhez a bulihoz. Hogy alkut kötött Pintérrel? Azt hiszem kis hazánkban a rendszerváltás elmaradása miatt korábban se, de ma sem képzelhető el politika alkuk nélkül. Illúziót ne kergessünk hülyeség. Nálam az a befutó, aki olyan alkut és azzal köt ami az ország szempontjából hasznos. Ez a jelenlegi kormány csak rossz alkukat kötött, úgy az oroszokkal, mint az izreliekkel, Brüsszellel, a szomszéd országokkal, és a saját állampolgáraival. Az eredmény minősít. Szerencsére az emberek ha ésszel nem is, de a bőrükön keresztül kezdik felfogni a különbséget. Ki az, aki ha simlizik is, azt úgy, hogy maradjon belőle az országnak is, vagy kizárólag a saját zsebét látja. Az MSZPSZDSZMDF az utóbbi.
Lajos10
Most aztán lesz ejnye bejnye hát nékünk nem hagytatok ti csúnyák.
furfang
@Lajos10: hát tényleg elég csúnyák, és tényleg hagyhattak volna valamit, de nem hagytak, sőt, már kölcsönt sem hagytak, már az emberek lakásai is kellenek nekik. Eszembe jut az Istenek a fejükre estek c. ausztrál film, abban mondta a kis busmann amikor a rendőrök elvették tőle a lenyilazott kecskét, hogy. " ez egy irigy ember! Az egész húst magának akarja." Hát ez a mostani kurzus ilyen irigy emberekből áll. Maguknak akarták el is vették, veszik, és ha nem vigyázunk minket is felfalnak szőröstől bőröstől.
eldorado
furfang ma, 12:31 – válasz erre

Az általad említettek is érintetek bene és sok Fideszes is. Gondolod, ha nem lettek volna, érintetek bene okuk lett volna 80 évre titkosítani?
Itt böngészhetsz új nevek után. A sorok közt is olvas!

www.nbh.gov.hu/bmenu6olaj.htm
furfang
@eldorado: kösz belenézek bár kicsit soknak tűnik. Az lenne az érdekes, ki a " nagy ember"? Akiről a Papa beszélt.
eldorado


furfang ma, 15:35 – válasz erre

Nem akarlak elszomorítani, de a "nagy ember "az a, Fidesz körökhöz tartozik. Fidesz kormányba miniszteri beosztása volt. Ő intézte el a "papa" letartoztatását, és a tanú vallomásának szintén a le titkosítását.

Ajánlom a posta Imre „Olajos akták” című könyv elolvasását, ebből is sokat meg tudsz.

www.postaimre.com/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.