Több emberen elkövetett emberölési kísérlettel vádolta meg a borsodi főügyészség azt az idős kesznyéteni férfit, aki a tolvajok ellen áramot vezetett a kerítésébe.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sara
@paragrafus:
Minden törvény annyit ér amennyit sikerül
betartani / betartatni belőle
reallatas
@paragrafus: Önnek alapvetően igaza van. Azomban nagyon jól látható mi is az igazi gond ezen a területen. Kérem Önt nézen ide be 216762wififalu.blogspot.com vagy analóg www. cov.reallato .hu s olvassa el a 2008 11. 13.-i bejegyzést. Címe " Vegytiszta valóság, esetleg onnan nem látszik " Üdv.
xu
Nem lett volna itt baj, ha azt a vezetéket időben ellopják az érintettek!
eldorado
"paragrafus tegnap, 22:11 – válasz erre
Maximálisan elutasítom, hogy ez jogos védelem legyen.
Természetesen én is a legmesszebbmenőkig támogatom a magántulajdon hatékonyabb védelmét, de ennek tekintetében is elutasítom azt, hogy ez, vagy bármilyen hasonló módszer legális és törvényes legyen.

Az emberélettel semmilyen körülmények között sem lehet szembeállítani a vagyon védelmét. Akármekkora értéket is képvisel.
Az emberélet a legelső és mindenek előtt. A vagyon, akármekkora is, az emberéletet semmilyen körülények között és semmilyen indokkal sem előzheti meg.

Arról nem is ebszélve, hogy akkor ezzel adott esetben vastagon vissza is lehet élni."

Figyelmedbe ajánlom, mint szakember az (MSZ- 172) és a (MSZ- 1600) szabványt. Hidd el nekem mind kettőt betartotta a kis öreg tudta nélkül. A Szóbeli tájékoztatás éppen olyan érvényű, mint az írásos, Úgy hogy a dögevők ennek tudatába mentek oda, ennek alapján bár mi is lehet a vád a kis öreg ellen, bíróságnak csak is felmentő ítéletet kel hoznia. És az is lesz.

A te állításod és meg győződésed szerint akkor a trafó állomásokat sem kell az oszlopra,(ISZTR) vagy helységbe (VHTR) helyezni, mert bárki felmászhat, vagy bemehet a helységbe. Na, ere találták ki az általam említett szabványokat. És ezen felül mindenki felmászhat, illetve bemászhat. De ki már nem biztos, úgy mint annak a dögevőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.