Az európai parlamenti választásnak az lesz a tétje, hogy tényleg kell-e még 2010 tavaszáig várni a parlamenti választással - mondta Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke csütörtökön este Balatonalmádiban egy választási gyűlésen.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@nemzetnapszámos: "A várható "forgatókönyv" esetleg: Az elődeik úgy tönkretettek mindent, hogy helyrehozhatatlanok a károk, emiatt nem lehet teljesíteni az ígéreteket." És ez szó szerint igaz is lesz. Senkinek nincs gőze sem arról, hogy mi van a kasszában, mi van a megkötött, de nem ismert szerződésekben, hogy is áll valójában az ország? Csak sejtjük, hogy csehül,meg érezzük a bőrünkön, de a mértékét majd csak akkor, ha kormányváltás lesz, és átadják a " mackó " kulcsát.
marlin
Végignézve a Fidesz EU parlamenti választási kampány gyűléseiről megjelent híradásokat: tegnap Balatonalmádiban a Kövér volt az ügyeletes "díszhülye"!
A Fidesz "kampányarcainak" is meg kellene már tisztelni a köztársasági elnököt avval az "aprósággal", hogy elolvassák a választásra vonatkozó kiírását!!
Lajos10
Kövér nagyon kell a fidesznek mert őt föl tudják használni ilyenekre mindenhol kell egy lökött hogy legyen kin röhögni hogy most jól megmondta?
Dr. Stein
Miazhogy, lári-fári.
Szerintem zöld lámpavas, de érzelmek nélkül, pusztán a hét év balsikereiért.
adsl70
hala az egnek hogy eddig nem lattuk Kover elvtarsat, kotelet a nepnek szerintem sokan nem felejtik el neki.
Cheops
Én is rühellem. Kivétel nélkül az összeset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.