A miniszterelnök helyreigazítást kért a Magyar Nemzet kiadójától.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
"A lap példaként említi a hírhedt Altust és párhuzamosan az offshore tulajdonban lévő Wallist, amelyek tetemes bevételkiesést okozhattak az államnak."

Ez tény és igaz. Csak Bajnai közben miniszter elnöklet. E-ről szól a történet.
basatu
@paragrafus: Tévedsz nem a jobboldali emberkéket tolják pénzel a közel keletről.Na most már világosabb.Esetleg Sukoró mond neked valamit?
furfang
@paragrafus: végigolvastam az " érveléseidet". Érdekes, végig azzal vádolod a jobboldali beírókat, hogy persze, ők vannak túlsúlyban, ezért a Fidesz paneljait elsütögetik, és ettől azt hiszik ,hogy igazuk is van. pedig, azt a sartkalatos kérdést kellene feltenniük, hogy honnan vette a Viktor a vagyonát, és mi az, hogy magán-adósság? Hiszi a piszi. Ugyanakkor amikor Bajnai vagyona felől tesz bárki is megjegyzést, rávágod, hogy nincs mit firtatni, nem igaz a Wallis, ő üzletember volt, és a többi is csak azért van lakat alatt, mert elfogult az ügyészség a baloldaliakkal.( MELLESLEG MI VAN kULCSÁRRAL, ÉS KI AZ A GYURCSÁNYI?) Mintha a Népszavát olvasnám. Summázva akkor most mi is a helyzet? Szerintem az, hogy mivel nem csíped Orbánt és a jobboldalt, kigyűjtötted az összes ide vonatkozó dehonesztáló újságbejegyzést, és elsütöd alkalmasint, mint felkészült érvelő. A haveri kutyákat pedig felmented minden vétség alól. Nekem így az jött le az egészből, hogy alapos, pontokba szedett válaszaid ugyanúgy a szimpátiád függvénye, mint a miénk akiket megítélsz ezért. Te Népszavát, és Népszabit olvasol elsőként, mi Nemzetet, és Hirlapot. Aztán nézünk be más lapokba is. Summázva, biztos nem győzzük meg egymást, de ez nem is érdekel különösebben, te is jó helyen vagy ott ahol vagy, és mi is itt. A bizonytalanok meg majd valóban a realitás talaján állva ( az pedig a zsebük lesz) döntik el a kérdést. Részemről a ping-pong-ot be is fejeztem!
xu
Sajnos a magyar paragrafusok nem egyértelműek! Tudom nem ide tartozik, de ha gyermek ölésért 14 évet szabnak ki, ami max. 9,5 év, akkor itt nagy a baj! Ki kell irtani ezeket a hibás paragrafusokat és újakat kell helyettük legyártani!
furfang
@xu: Ehhez 2/3-os többség kell a jobb oldal számára, mert ez a puha ítélkezés az Szdsz -től ered, márpedig őket ha nem belföldi, akkor külhoni kettős állampolgáraik egészen biztos, hogy bejuttatják a Parlamentbe!
xu
Én azért megvédeném ettől az embertől azt a néhány libát, aki még megmaradt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.