Stratégia vagy véletlenek egybeesése van amögött, hogy Lamperth Mónika egy interjúban élesen bírálta Gyurcsány Ferencet, két héttel az után, hogy nem szavazta meg a 13. havi nyugdíj eltörlését - ez a fő téma az MSZP-ben napok óta. A frakció többsége a pártelit egy részét látja a történtek mögött; vagyis hogy igyekeznek minél többet, például a várható EP-választási kudarcot a volt miniszterelnökre kenni. Mintha a népszerűtlenséghez semmi köze nem lenne a szocialista párt vezetésének.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin

Emlékezzünk:
anno Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére, mikor megkérte az állami vezetőket, hogy ne vegyék fel a jutalmukat. Röhögtek bele a pofájába a fejesek.
Nem kérni kellett volna! Ha Amerikai minta alapján azonnal minden állami vezető jutalmára és prémiumára 90%-os extra különadót vetnének ki.
A társadalmi szolidaritás miatt ez lenne a minimum!
Csak, ennyi lenne, és néhány kérdés meg is lenne oldva!
Gyurcsány már a válság kirobbanásakor durván lecsökkenthette volna a több száz állami cég vezérigazgatóságainak és felügyelő bizottságainak a létszámát. De nem mert nekirontani a hátországnak, a több ezer (!) hű(?) MSZP és SZDSZ kádernak. Hiszen ezek a "mi embereink", "jó pártemberek", valahová be kell mindenkit gyömöszölni, valahogy pénzt kell nekik biztosítani. Alibipozíciók, állami pénzből.
Talán ezekről meséljen a Lampert mónika!
Bajnai azt mondta, ő csak az állam takarékosságáért tudfelelősséget vállalni …., hát tessék!
xu
@marlin: Bajnai is begyömöszölte Őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.