Nem éppen jó választási kampány-történet az MSZP háza táján! Csalással gyanúsítják a párt környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját, Nyékes Bélát. A vidéki szocialista tavaly a Niagara vízesésnél zátonyra futott bérelt hajójával.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Égkékfűzöld2x2négy
Engem az lep meg, hogy leközlik a hírt. Ezek eddig csak jobboldali oldalakon jelentek meg. Őrségváltás készül, alkalmazkodnak a portálgazdák?
Különben ez a jéghegy csúcsának pici szilánkja, hópehely a lavinából.
weqas
az mszp nem nyílatkozik ...
ejnye-bejnye szegény éhező nincstelen,szabadidejűkben kolduló kolduló kormánypárti képviselők apátiába estek ettöl a lelki terrortol.
ezt az ügyet a fidesz kreálta avagy jobbik,de az sokkal biztosabbank látszik, hogy gárdista volt-feketeterepjáró-kopasz,nagydarab-gárdistaegyenruhában-karján nyílas karszalaggal-kezében árpádsávos zászlót lobogtatva
reallatas
@Égkékfűzöld2x2négy: No finom disztingvált kifejezés, hogy alkalmazkodnak, mert egyébként csa a vitorlát állítják szélirányba. Vagyis helyezkednek, ami logikus a részükről. A cikkhez, a naív kérdés: hogy esett meg velük, s mi volna ha a többire is fény derülne?
alband
Ennek a fajtának a vérében van a lopás!
boki
Megint rendeznek szimpátiatüntetést? :)
xu
Ez még igen alacsony szint; mondhatnám, hogy piti szereplő. De ebből az összegből már rajzolódnak a 100 milliárdok eltüntetésének gyönyörű képei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.