A Jobbiknak minden esélye megvan arra, hogy a mai kor Fidesze legyen, mert a magyar politikában egyedül ő beszéli a fiatalok nyelvét, rajta kívül egyetlen pártnak sincs mondandója a 30 alattiaknak, állítja Kiss Viktor politológus, a Zsigmond Károly Főiskola adjunktusa, aki szerint a radikális jobboldalról egészen másképp kellene gondolkodni, mint eddig.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
" A Jobbik ellen több kell a nácizásnál"
Igen, felelős, hiteles, normális politizálást kell folytatni a magukat ilyen-olyan-amolyan pártnak nevező gyülekezeteknek!
(a felelős itt nem elelősségre vonást jelent)
Égkékfűzöld2x2négy
@marlin: Teljesen igazad van. Aki a Jobbik vitorlájából ki akarja fogni a szelet, az foglalkozzon a támogatóikat lelkesítő témákkal, mutasson alternatívát. A közösség képviseletét jobbról és balról is el lehet látni, nekem majdnem mindegy, merről, ha szakszerűen csinálják (GDP, deficitcsökkentés, alacsony infláció, kevés hitel, hazai vállalkozások, munkahelyek, kifehérített, tisztességes adózás, integrált, működő romaoktatás, stb.). Ha ezek megvalósulnak, a Jobbik sehol sem lesz. Ha nem valósulnak meg, akkor pedig egyre erősödik, és sírhat az értelmiség, hogy mi ezt nem értjük, felfoghatatlan, botrányos, stb. A mindenkori kormány kormányozzon a társadalom érdekében, a rá szavazók ezt kényszerítsék ki, ne a másik oldalt szapulják figyelemelterelésként. Együtt kéne működni, országlakótársaim.
Csubaka
"Együtt kéne működni, országlakótársaim."

Kikkel? Tudod mikor?
Majd ha az alkotmány MEGTILTJA, hogy pártok választási listákat készítsenek, a parlamentbe csak egyéni indulók juthassanak be és bármikor népszavazás útján visszahívhatók legyenek. Majd akkor, ha a Köztársasági elnököt nem a parlament, hanem népszavazás útján a választásra jogosultak választanak és megszűntetik a konstruktív bizalmatlansági inditvány intézményét, helyette pedig bevezetik az azonnali előrehozott választások rendszerét. Lehet, hogy sokba kerül egy-egy választás, de sokkal többe az, amit időközben el lehet kúrni. (és mint a példa mutatta el is kúrtak)
Bárkivel hajlandó a magyar polgár együtt működni aki biztosítja számára a tényleges és felelős demokrácia feltételeit.

Most csak parlamenti demokráciának nevezett politikai show műsor zajlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.