A Medián felmérése szerint a Jobbik nézetei jóval népszerűbbek, mint maga a párt, ami jól látszik abból, hogy a hozzá szorosan köthető Magyar Gárdával sokkal többen rokonszenveznek, mint ahányan a Jobbikra szavaznának.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@ojoco: De az majd csak ősszel lesz! Vagy tévedek? Most EP szavazás lesz! Nálam a Bokros Lajcsi a befutó! De mivel - az esélyes ló - keveset fizet, egy fillért sem teszek rá!
démon
xu.
Te ugyan olyan vagy mint a bokros,vizet prédikálsz és közben bort iszol,jó lenne már észre venned hogy vannak máskép gondolkodók is a földön,mert te csak a saját butaságaidat imételgeted min egy fába szorult xu.
maya460
Magyarország a magyaroké!Győzzön a Jobbik!! Minden nemzeti érzelmű embert kérek,szavazzon rájuk!
Geroner
S hasonló gondolatok ébredtek bennem is ezelőtt 2 éve körül
killer7112
A közvélemény kutatások 6%-ra hozzák a Jobbikot,ami szerintem kevés mert akikkel eddig beszéltem azok 80%-a szavaz a Jobbikra,úgy hogy szinte semmi reklámlehetőségük nincs,helyettük ezeket az 1-2%-os tolvaj pártokat szponzorálják.
démon
killer7112
Te még hiszel ezeknek a csaló közvélemény kutatónak nevezet hazugságnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.