Az első- és a másodrendű vádlott is indul az EP-választáson, védi őket a mentelmi jog.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Imrus005
Bizony-bizony, amíg nincs valaki ellen jogerős ítélet, addig nem bűnös, s például választáson is indulhat. Képzeld csak el, a mostani kormány kreálna valami abszolút igaznak tűnő ügyet OV és esetleg más Fidesz vezetők ellen, s megalapozottnak (alapos gyanú) tűnő vádak miatt nem indulhatnának a mostani választásokon. Lenne felzúdulás.

MaxGraf
Feri57.
Neked is van olyan pólód: Bünözö vagyok,és cigány !
Vagy nem jól irtam?
Egy helyzetjelentést kissebségi staszitikával a magyarországi börtönökböl te is olvashatnál mielött itt osztod az észt! 80% fölött a cigányok aránya !
Szép jövö vár Magyarországra !
reallatas
@MaxGraf: Tetszik már kapiskálni, hogy miért is nem akarják tényleges létszámuk felmérését, mert ennek arányában lenne vizsgáland, ami igazán releváns lenne, a bűnözői aktivitás.
slanger
Úgy tűnik számomra, hogy ez a Kolompár mégsem olyan h.lye (már bocsánat), mint amilyennek beállítja magát. Mert azért ezt elérni, hogy a mentelmi jogra hivatkozva, kilobbizza a felmentését, nem semmi. Úgy fest a saját sorsát tudja egyengetni (minden bizonnyal, nem ok nélkül került a vádlottak padjára), csak arra a néhány szézezer cigányra szarik rá jó magasról.
blaci
@MaxGraf: ne vitatkozz hülyével,mert még összetévesztenek vele...:)
xu
A jövő miniszterelnökét látom benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.