Csak egy vádlott kapott életfogytiglani börtönbüntetést Szögi Lajos (†44) meggyilkolásáért. A Borsod Megyei Bíróság tegnap hozott elsőfokú ítéletet a 2006. október 15-i, olaszliszkai lincselés ügyében. Nyolc vádlottat ítéltek el, egy tettes életfogytiglanit, öten 15 évet, ketten pedig 10-10 évet kaptak a brutális gyilkosságért.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pusula
T.Bigyibogyo!
Olaszliszka esetében ,kizárt a tévedés!
Ebben az esetben ,simán lehetne alkalmazni ,és szeríntem kellene is !

A magyarországi fegyíntézetek ,egyesek számára nem elrettentőek ,hisz hazajárnak ,vagy éppen ,sógorok ,komák ,haverok,ill. egyéb rokonok találkahelyei !
eutanazia
@xu: Sajnos igen, 30 év de előbb szabadulhat. Jobb lett volna a tényleges életfogytiglan.

"2007. OKTÓBER 13.: Elutasította a bíróság az egyik vádlott bírák, ügyészek ellen benyújtott keresetét, amelyben a „lincselés” szó ellen emelt kifogást, több százmillió forintos kártérítést követelve. "

Ezeknek tényleg nincs bőr a pofájukon!!!!!!!!!!
xu
@eutanazia: Van! Csak elég vastag!
MaxGraf
bigyibogyó.
Ugyonvernek,rugdosnak egy tanárembert a gyermekei szeme láttára.Hol van itt,ill.ott a tévedés lehetösége? Ha felkérnek vállalom,hogy én leszek a hóhér. De legyenek ott az elkövetö gyerekei,rokonai is! Lássák és okuljanak belöle!
xu
@MaxGraf: Pedig, ha ilyen tesze-tosza módon járnak el, akkor még nagyobb lesz a baj! Lásd Érd (ott is majdnem lincseltek a kedves honfitársaink)! Lásd Veszprém (ott is önbiráskodtak)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.