Az MDF nem pusztán európai színvonalú, hanem világszínvonalú oktatást szeretne, s nem csupán Magyarországon, hanem Európa más országaiban is - mondta Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti listavezetője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
Igaza van Bokrosnak, világszínvonalú oktatásra van szükség. Ezért sem kell rájuk szavazni, se a többi jelenlegi politikai elitre. Abból csak világszínvonalú leégés lenne ha sikerülne megcsinálnia a programját.
Soothsayer
Ha Bokros akkor beszólunk...
Pedig nem kellene.. elolvasás után végiggondolva vállalható amit a Bokros szeretne..Hogy meg is lehet e valósítani az persze egy másik dolog.
"Mint mondta, a világ tíz legjobb egyeteme közül nyolc amerikai, a legjobb magyar egyetem pedig a 275. helyen van....
Az a lényeg, hogy felsőoktatási és szakoktató intézményeknek piacképes tudást kell adniuk". Ezeket mi is szeretnénk...gondolom(!?)
g1983
Ha már az oktatásnál tartunk. Egy magyar ovis tudja már merre van Amerika. De amerikai egyetemista nem tudja hol van Magyarország.
xu
@Soothsayer: De a Lajos ugye nem a 275.-ben tanít, hanem az 1000.-ben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.