Az EP-be készülő Morvai Krisztina elmondta, a Jobbiknak nincsen álláspontja az Unió napirendjét uraló klímaváltozási kérdésekről. A büntetőjogász szerint a környezetvédelem, az energiapolitika és a gazdasági válság problémáira elegendő majd akkor kidolgozni a választ, ha már Brüsszelben vannak, reméli, minél többen. Az EurActiv a következő öt évben várható munkáról és a párt ellentmondásosságáról beszélgetett a Jobbik EP-listájánal élén álló Morvai Krisztinával, aki kifejtette, „lehetőleg 100 százalékig magyar, felnőtt embereknek kell eldöntenie, hogy az ország milyen irányba haladjon”.

Forrás: euractiv.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barna65
basatunak és saranak
Kedves Sara
Mit mondott? És ezt hol lehet megtalálni? A Cikkben ugyanis idézőjelben szerepel egy mondat, ami szó szerinti idézetet jelnet, és nem láttom volna, hogy tiltakozott volna ellene Morvai. A mondat: "lehetőleg 100 százalékig magyar, felnőtt ...."
basatu
Semmi megfoghatótt nem írtál, hogy az általam leírtak melyik részével és miért nem értesz egyet. Sajnos olvastam Morvait. Ügyes polikus, semmi konrétumot nem mond, csak olyat amit bárki úgy ért, ahogy akar. Magyarul: semmit nem mond, csak puffogtat,kerüli, hogy bármikor is kérdőre lehessen vonni (felelősségről nem is beszélve).
barna65
Elnézést helyesírási híbáért: megfoghatót
basatu
@barna65: A magyar érdekek képviselete az EU parlamentbe,az neked pufogtatás?
lukacsjoco
@barna65:"lehetőleg 100%-ig magyar felnőtt...."Mohácsi Viktória is magyar,és úgy viselkedett?
szoszi
www.youtube.com/watch?v=zkjIisPWncU Ezt nézzétek emberek!!!!Gondolkodjatok!! Aki még kételkedne a Jobbikban!!!Hajrá Jobbik!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.