Bezárják ideiglenesen a Fővárosi Büntetés-végrehajtási (bv) Intézet Gyorskocsi utcai objektumát, a mintegy 220 fogvatartottat és a személyi állományt elsősorban a budapesti intézet más részlegeiben helyezik el - tájékoztatta az MTI-t a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) szerdán. A BVOP takarékossági okokkal indokolja a döntést.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
"az intézkedéstől az idei évre 50 millió, jövőre 130 millió forintos megtakarítást remél a BVOP."
Mibe kerül a fogvatartottak átszállítása, az új helyek kialakítása, mennyivel lesz zsúfoltabb a befogadó börtön (m2/fő), mennyire befolyásolja a biztonságot, stb.?
Az állagmegóvásra, az őrzésre, az intézet újraindítására mennyit fognak költeni?
basatu
@ugyeugye: Persze,ők is tudják.Az OPNI is jó helyen van,azért zárták be,de lehet hogy attól féltek derék politikusaink hogy ők is oda kerülnek.
xu
@ugyeugye: Mindkét kommentedre válaszolok! Jó helyen van, csak rossz a levegő!
xu
@ugyeugye: Nem! Különben nem a börtönöket kell bezárni, hanem az összes politikust! Mennyivel olcsóbb lenne! Szerintem milliárdokat spórolhatnánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.