A 2009-es EU parlamenti választásokon jócskán alulteljesítő SZDSZ új célközönséget próbál megnyerni magának, biztosítva a hosszútávú fennmaradásukat. Kampányukkal most az általános iskolásokat célozták meg, ennek keretében megállapodást kötött az Uzsonnafogyasztók Szabad Szakszervezete, a Kifli-Kakaó Kombó Klub és a Matematikaellenes Diákliga. E három szervezet munkáját az Osztályfőnöki Órákat Kht. (OÓK) a háttérből koordinálja, a három főszervezet közötti párbeszéd elmélyítésén túl az OÓK vállalta a becsengetések eltörlését tartalmazó törvénytervezet megfogalmazását is.

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
Az iskola területe nincs kizárva a kampányolásból? ( Választási törvény)
xu
@zsbela: De! Csak ezekre nem vonatkozik, hiszen trv-n kívüli lovagok!
marlin
Az "utcai harc"-ban egy szabály van.
Addig kell ütni az ellenfelet, amíg az a padlón nem marad!!
(a földön fekvőt már nem illik(!) rugdosni)
furfang
És ezt nem tiltja a törvény? Netán egy-két oktatófilmet is levetítenek a füvezés , és a buzeránsság örömeiről? Mondjuk ház feladat helyett ezt tanulmányozhatják az általános iskolások? És az igazgatók hallgatnak mint sz...ar a fűben? Ahelyett, hogy tiltakoznának minden fórumon? És ha nem tiltakoznak ezere bízzuk a gyerekeinket és velük együtt a saját sorsunkat is? Ezért utálatos az szdsz. !A kukába velük végre!!! És a tanárokról is megvan a véleményem, opportunista társaság. ( tisztelet a kevés kivételnek)
reallatas
Remélem nem avval kampányolnak, amit az ő politikájuknak köszönhetünk nagy részben, teljesen tönkretett demoralizált oktatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.