Orbán Viktor szerint a Fidesz nagy politikai közösséget próbál létrehozni, amely egymagában képes arra, hogy a parlamenti mandátumok többségét birtokolja, és így rossz kompromisszumok nélkül végre tudja hajtani a programját, amelyre a választók felhatalmazzák. A Fidesz elnöke erről a Hír Tv Péntek 8 elnevezésű műsorában beszélt.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
Kedves honfitársaim! Le kéne szoknunk arról, hogy akképpen döntsük el az igazságot, hogy Orbán nyilatkozta vagy Vona! A parlament is működő képtelen lesz addig, amíg a képviselők nem hallgatják meg a másik párt képviselőjét és reflexből leszavazzák. Egy javaslat nem attól lesz jó vagy rossz, hogy ki mondja.
Attól függetlenül, hogy most sokan a JOBBIK-ra szavazunk, mindannyiunknak drukkolni kell a FIDESZ-nek! Miért? Mert egyértelmű, hogy a FIDESZ van pozícióban és ez nem fog lényegesen változni egy éven belül. Szóval, ha tetszik Viktor, ha nem, rajtuk múlik Magyarország jövője, ez azt jelenti, hogy ha nekik nem sikerül megállítani a süllyedésünket az ingoványba, már a jobbik sem lesz képes semmit tenni, mire sorra kerül. Tehát, tartsa meg a Jobbik az erejét, és kontrolálja, de ne akadályozza a FIDESZ ténykedését. Ezt kívánja a magyarok érdeke. Azt mondjátok diktatórikus szaga van Viki mondandójának? Igaz, de mindannyian tudjuk, hogy ebben a helyzetben erre lesz szükség, a JOBBIK sem lenne kevésbé diktatórikus. Még valami, senki ne várja, hogy a kormányváltás után hamar le megy a kenyér ára, felszöknek a fizetések, kisimulnak az utak! Magyarország gazdaságát helyre kell billenteni, megszüntetni az adóság növekedését, megszüntetni a munkanélküliség növekedését. Örüljön mindenki a következő években, ha lesz munkája, megtudja keresni a mindennapit és ne számítson senki luxusra. Tudom ezt már hallottuk néhányszor, de ne feledjük, most tényleg bajban vagyunk!
g1983
@almalibre: Ha tetszik, ha nem a Jobbikosok nem fognak a hazaárulókra szavazni és az MSZP-SZDSZ-MDF en kivül ebbe a FIDESZ-KDNP is beletartozik. Aki szerint a magyar föld eladható az nyugodtan szavazzon Orbánékra, de akinek jól működik lelkiismerete az nem teszi. A MAGYAR FÖLD NEM ELADÓ! Éppen ellenkezőleg, a FIDESZ ne akadályozza a Jobbikot. Az meg hogy bajban vagyunk a jelenlegi Magyar Parlamentben ülő tolvaj, hazaáruló politikusoknak köszönhető. Rajtuk kell leverni a tartozást. És nem behódolni a FIDESZ-nek. Hogy újabb hitelt felvegyen azt még ennél is jobban eladósítsa az országot, utána meg odaadja a Magyar Földet izraeli pajtásainak.
g1983
Orbán elbukott 2002ben azzal, hogy tönkretette a jobboldalt. Most csak egyeduralkodó akar lenni. De ehhez nem aszisztál senki hozzá, aki szereti a hazáját.
xu
@g1983: Sok kopogtató cédula lefolyik addig még a Dunán!
almalibre
@g1983: Kedves „g1983”! Indulatokkal, hőbörgéssel nem sokra fogunk menni, sem mi itt a fórumon, sem a képviselők a parlamentben. Elmondtam a véleményem, te is elmondhatod, de ha reagálsz az enyémre, előbb olvasd el figyelmesen és utána ess nekem! Nem mondtam, hogy bármely JOBBIK szavazó váltson a FIDESZ-re, annál kevésbé, mert én sem teszem. Nem kértem, hogy a JOBBIK hódoljon be a FIDESZ-nek, azt írtam a JOBBIK-nak kontrolálni kell a FIDESZT, ez azt jelenti, hogy ott kell lihegni a nyakukban és megakadályozni, hogy hibákat kövessenek el.
Ki kell tolni a sárból a szekeret. A JOBBIK dönthet, hogy szemben áll a FIDESZ-szel és ezzel besegít az MSZP-nek fékezni a szekeret (ebben az esetben előfordulhat,hogy sok izom munka megerősíti a JOBBIK-ot, kivárhatja hogy a FIDESZ kifárad, csak nagy a veszély, hogy mire ez megtörténik, nem lesz mit kitolni a sárból ), vagy a szekér mellé áll, ahonnan ugyan nem tud akkora erővel tolni, viszont megakadályozhatja, hogy a szekér rossz irányba mozduljon. Orbán követett el hibákat, megbukott 2002-ben? Igen, de reméljük tanult belőlük, mert mindezek ellenére ő neki jut a feladat jövőre, hogy kitolja a szekeret! Ez nem vágy, ez matematika.
Furcsa számomra, hogy miközben JOBBIK hívei szent Istváni elveket igyekeznek követni, Koppányként rontanak mindenre. Tudjuk, hogy Koppány sem akart rosszat a magyaroknak, viszont mégis Istvánnak jutott a feladat, hogy megóvja a hazát és bár a magyaroktól idegen kereszténységbe vitte az országot tudjuk, hogy nem tehetett mást. A politika sajnos ilyen…
Szóval kedves „g1983”! Szavazzunk a JOBBIK-ra és drukkoljunk együtt MAGYARORSZÁG jövőjéért!
xu
Jár az agya az biztos, mert a Jobbik elvette már most a 2/3-ot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.