A szocialista párt széteséséhez vezethet, ha az elkövetkező napokban a személyi kérdések kerülnek a párt napirendjére – vélekedett az atv.hu-nak egy befolyásos szocialista politikus.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Bajban ismeri meg az ember a másikat. Jó közmondás, legalább kimondják most azt amit már rég ki kellett volna mondani párton belül is. De a folyosón suttogó szavak nem jutnak be a süket fülekben, a vakság meg még társul is a süketséghez.
gyulabors
Csak ne az a bizonyos 3 majom legyen a tuti befutó. Nem hall, nem lát, nem beszél...
Garnela
@gyulabors: Én nem bánnám))) főleg a végét))
Csubaka
Az az "úriember" aki ezt nyilatkozta nagy valószínűséggel éppen annak a politikai körnek a tagja akit felelősség terhel a történtekért.
Az MSZP-nek nem a szétesés veszélye s legnagyobb problémája, hanem az, hogy elveszítheti a még megmaradt tagságát is, ha a következő parlamenti választások előtt nem történik meg a párt átvilágítása, a felelősök megnevezése, eltávolítása a pártból (ez ugye nem azonos a széteséssel) és a párt politikai és erkölcsi és anyagi tőkéjének elherdálásáért akár az igazságszolgáltatás útján történő felelősségre vonása.
Az egyetlen esély a túlélésre a gyors és határozott konfrontáció hiszen a pártnak ma már gyakorlatilag nincs veszíteni valója. Az ugyanis csak azoknak van akik a 2006-os parlamenti választásokon kapott választói bizalommal kerültek hatalomra, de azt a bizalmat mára szinte kivétel nélkül lenullázták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.