Dávid Ibolya szerint a Fidesz exportálja a Magyarországot tönkretevő, ellenségeskedő politikát az Európai Parlamentbe. Véleménye szerint a magyar konzervatívok újabb példát kaptak a Fidesz jobboldaliságából és összefogás-együttműködéspártiságából azzal, hogy Szájer József szerdán közölte: a politikai stratégiával foglalkozó ülésekre nem kívánja meghívni Bokros Lajost az Európai Parlament (EP) magyar néppárti delegációja.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MaxGraf
Ez a nö még mindig dumál? Azt hittem már vette a kalapját és elment L.Tomi bácsi után....
xu
Országos választáson magas lesz neki a küszöb, mint hangyának a helikopter!
furfang
Ellenségeskedés? És még ő mondja? Egyebet nem csinál 7 éve, mint bosszút forral a Fidesz és Orbán ellen. A sátánnal is szövetkezne, ha el tudná veszejteni őket. Áspis kígyó ez a szikár asszony. Bokrossal az ország javát akaró ember nem szövetkezik. Bemutatta a tudományát, ami semmit nem változott napjainkig sem, fizessenek a politikusok tehetségtelensége , kapzsi tolvajlása miatt az emberek. Megkopasztani a népet, had hulljon a férgese. Ez Bokros politikája, és Dávidé is. Kerülje is el őket a Fidesz széles ívben!
xu
@furfang: Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem tudott annyit lopni, amennyit szeretett volna! Hiába jár együtt a sukmannal: nem működik rendesen a frakciójuk. Egy a vallás, egy a szekta! Aki ezt nem látja az menjen el szemészhez, de ne irasson szemüveget, mert nagyon drága!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.