A szocialisták szerint olyan világban élünk, amikor bármikor, bárkit elvihetnek. Ezért sürgetik a mielőbbi összefogás szükségességét az egyébként különböző nézeteket valló pártok között is, hogy megakadályozható legyen a szélsőjobb további térnyerése.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@berikora: Hát, addig jár a korsó a kútra, míg meg....k a korsóslányt kedves mszp-szdsz.És ehhez nem kell a szélsőjobb, csupán az igazságszolgáltatás. Ld. ma éppen egy szélső jobbost vittek el, igen lehet, hogy holnap titeket, ha loptatok, csaltatok. Isten malmai lassan őrölnek, de őrölnek!
Geroner
Milyen nácik??? Maximum Nacionalisták. Nem vagyok a saját népem ellensége szeretem a hazám és a polgárait. Mert ők alkotják jól rosszul ezt a kis országot. Nem fogok semmilyen embert ok nélkül bántani pláne nem a kisembert aki semmiről sem tehet. Bármit és bárhogyan is próbáljanak a nacionalistákról beállítani. Hisz ők csak takarítani akarnak. emberek nem szabad azonosulni a politikusokkal mert ti is félni fogtok attól ami rájuk vár... Ők meg csak maguk köré akarnak gyüjteni embereket hogy védve legyenek.
Isten sem menti meg egyiket másikat a jogos büntetéstől a börtöntől! Az hogy ki hogyan jut oda s mikor na abban sok munka van még. S aki MSZP-s FIDESZ-s MDF-s LMP-s mindenki szereti annyira a hazáját hogy nem gátolja a mocskok (legyen az bármily pártszinü) Megfelelő büntatését. S szerintem azt sem fogja gátolni egyik párt tagja sem (megint a kisemberekről beszélek), hogy ez így ahogy most vezetik az országot nem jó és változtatni kell!!! ERRE KELL AZ ÖSSZEFOGÁS TE KIS TÖRÖK ÚR! NEM EGY 50 ÉVVEL EZELŐTTI HOMÁLYOS DOLOGRA....
xu
Nekem már postaláda frászom van; ehhez már nem kell a csengő frász!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.