A rendőrség őrizetbe vette azt a 26 éves kazincbarcikai férfit, akit azzal gyanúsítanak, június 13-án előzetes szóváltást követően olyan súlyosan megsebesített egy 18 éves helybeli, hogy az a kórházba szállítását követően életét vesztette - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szombaton.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zia
A 18 éves kazincbarcikai fiatalember egy csoportos garázdaságot követően távozott egy helyi szórakozóhelyről. A rendőrség információi szerint ezt követően két autóssal keveredett vitába, egyik esetben megcsapkodta, míg másik esetben megrugdosta a járműveket - Ezt követően belekötött két helyi fiatal férfiba, akikkel szóváltásba keveredett. A vita hevében egy 26 éves helyi férfi megszúrta a fiatal fiút,

Nos a multhéten, már vérre menő viták voltak ez ügyben. Volt aki azt állította, hogy nagyon rendes jó gyerek volt az áldozat. A fentiek alapján én ezt nem mondanám......
Természetesen a gyilkost meg kell büntetni....bár nem történt volna semmi, ha ez a jó gyerek nem kötözködik.........
zia
Ja és akik a múltkor itt mocskolódtak minimum elnézést kérhetnek........
szöszmösz
Az a rendes fiú csak garázdálkodott és kötözködött és találkozott egy másik rendes kötözködövel. Az alkohol csak azt hozza ki az emberekből ami benne van. Én is voltam már részeg egyszer,de eszembe nem jutott agressziven viselkedni, kötözködni stb. sőt inkább szégyeltem magam és igyekeztem normálisan viselkedni és minnél elöbb hazakerülni.
zia
@xu: nem értem a kérdést! Azokra gondolok akik másoknak a halálát kívántak, rasszistáztak, köcsögöztek, megesküdtek hogy ismerik az ártatlan jó gyereket, akiről aztán kiderült, hogy nem is olyan ártatlan.
Nem is akarok belegondolni mit művelt volna, ha nem ilyen áldott jó gyerek...
zia
Persze azért nem halált érdemelt, és meg kell büntetni a gyilkost, de esetleg, ha nem kötözködik akkor még ma is élne!
xu
@zia: Csupán nem értettelek! Sorry!
zia
@xu: El van intézve!
Nem találod furcsának, hogy egy hete még megírták, hogy roma fiatalember, ma pedig helyi?
Megfontolt
@szöszmösz: Egyszer már berúgtál?!?! :))
szöszmösz
Meggyfavesszo! Hát részegen szép a magyar menyecske nem? Igy esett, de azért nem vagyok büszke rá. Csak azt akartam írni, hogy az ital nem hoz ki az emberből agresszivitást, ha egyébként nincs ilyen hajlama.
Lajos10
De most hol vannak azok a drága jó emberek akik még a múlt héten olyan ártatlan okos kis fiúcskának titulálták .
Lajos10
@berikora: Nem lehet hogy ha tükörbe nézel meg találod.
Lajos10
@berikora: Bocsi rossz helyre katinttotam és nem néztem oda nem néked szólt még egyszer bocsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.