Lendvai Ildikó pártelnök tárgyalóasztalhoz hívta a szocialista párt "fiataljait" hétfő este. A fiatalok továbbra is új arcokat és új tartalmat szeretnének. Botka László lehet a befutó, annak ellenére, hogy a Csongrád megyei elnök többször kijelentette: nem hagyja ott Szegedet, a polgármesteri feladatokat.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@OKOS: Látod most már időzavarban is vagy, eredetileg a "megszerzett hangfelvételt" az Okt. 23-i Ünnepen(?) mutatta volna be az Orbán, de miután a Gurcsányék "elé mentek az eseményeknek" a vezír Tusnádi villájából történt ad-hoc irányításával korábban - augusztus, szeptemberben - kellet kezdeni a "cirkuszt"
Tekintettel arra, hogy veled ellentétben én soha nem voltam párttag, így nem lettem MSZP szavazó sem. A Fideszre, meg az ismert okok miatt 1990-ben szavaztam először, utoljára és sohatöbbet!!
Miután sem Fidesz-Jobbik-, sem MSZP-SZDSZ fan nem lettem így az sem érdekel, hogy mikor kanyarodtál a damaszkuszi útról a sztálini útra, és most éppen előre vagy hátra masirozol!!
OKOS
@marlin: A Merlin név jobban illene hozzád, mert nagy szó varázsló vagy és biztos mszp-s szavazó, mert félrebeszélni is a haverjaid utánozva letagadni, elferdíteni mindent azt nagyon tudsz.
Nem az a kérdés, hogy mikor jelent meg, hanem mikor és hogyan hangzott el.
Egész más lett volna, ha nem titokban az aktivitás nélküli párttagok előtt, hanem a nagy nyilvánosság előtt hangzott volna el.
A gyurcsikád azt sem tudta a hangfelvétel megjelenése után hogy hazudozzon és csak egy két sült bolond vette be a : (vagy meg nem értett mondatai), hogy szavaidat idézzem.
A hangfelvétel csak a feltörekvő párttagoknak volt meg a kis naivak azt hitték, hogy a Gyurcsikát kitudják rúgni a hatalomból.
Nem tudták, hogy a Gyurcsika önmagát is képes kirúgni a hatalomból.
Ennyit a szemellenzős Fidesz és Orbán fóbiádról.
marlin
@OKOS: Miután téged a tények nemigen zavarnak érdemben nem tudunk beszélgetni, másért meg minek!
Hidd el, hogy én sokkal cizelláltabban tudom szidni az egész politikusi bandát, de szerintem annek a "kocsmai stílusnak" amit te meg néhány barátod próbál az oldalon meghonosítani nem sok értelme van!!
OKOS
@marlin: Még mindig félrebeszélsz, és nem a tényeket sorolod vagy már te sem tudsz igazat mondani.
Biztos a félrebeszélő kurzusra jártál a Marxista egyetemen és pufajkába diplomáztál.
xu
Melyik csatornán adják az Ildikó sót?
1951
Azt is jó lenne végre megtudni,hogy Lendvai Ildikó mikor jön már végre rá arra, hogy nem kis havi jövedelmét a mi adóforintjainkból kapja, ideje lenne már végre,hogy Vele együtt Kiss Péterék is rájöjjenek arra, hogy illenék már végre valamit visszatörleszteni a társadalom tagjainak is, akik elnyomorításából Ők nagyon jól megélnek!Ideje lenne végre rájönniük arra, hogy valami gerinces tartás is kellene politizálásukhoz, és a társadalom tagjainak megbecsüléséhez.Abba is hagyhatnák már igazán az üres lózungokat,miközben kiüresítik az államkasszát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.