„A nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlölet keltését, valamint a faji felsőbbrendűségre vagy fajgyűlöletre alapozott eszmék terjesztését a büntető törvény akkor is szigorúan bünteti, ha az mások alapvető jogát vagy a köznyugalmat közvetlenül nem sérti vagy veszélyezteti.“

Feltöltő: plat84
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Ez a magyar szabad vélemény nyilvánitás,ez is benne van az alkotmányban?
MaxGraf
Akkor hogy van az szombatonként mikor elmeséli a szakállas,hogy mi egy kiválasztott nép vagyunk,különb a többinél? A faji felsöbbrendüségre való utalás is büntetendö lesz? Na erre azért kiváncsi leszek!
antjud
Ha megszavazzák a gyűlöletbeszédet,akkor ki fog maradna a parlamentbena 2/3-ot simán le lehet majd csukatni,az SZDSZ-t,meg az MSZP-t ez élteti.....most már D.Ebola is beállt a sorba
grti7336
@antjud. Így fogják elérni, hogy a parlament létszáma ne haladjon meg egy bizonyos határt. Hát nem aranyos ? (Bocs: ezt csak viccnek szántam.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.