A STOP több forrásból arról értesült, hogy P. József bevallotta szörnyű tettét, miszerint ő volt az, aki meggyilkolta a kiskunlacházi H. Nórit. József állítólag a házában ölte meg a lányt, és csak másnap este vitte ki a holttestet, amelynek elhelyezésében a barátnője is segített. A feltételezett elkövetőt a szomszédok csendes fiúnak írták le, aki nem volt túl kommunikatív és a külsejével sem törődött. Mindig fekete ruhában járt, néha bakancsot is húzott, és irtózatos bűz terjengett nála.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@ugyeugye:igazad van, egy 24 órás holttest nem lehet meleg........
MaxGraf
Na itt valami nem stimmel. Ùgy emlékszem,hogy a Nóri édesapja találta meg a holttestet azon a reggelen mikor nem jött haza a kislány ! Ha nem igy van javitsatok ki...
Evikati
Gondolom, hogy a községben szájról szájra terjednek a hírek és mint a népmesékben, mindenki hozzátesz valamit.

antjud
"Mindig fekete ruhában járt, néha bakancsot is húzott".................vajon mit akarnak ezzel sejtetni...........
dzsingistán
STOP az a balliberális sajtó egyik legundorítóbb szó csöve. Aki az abba leírtaknak hitelt add szerintem nincs szájpadlása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.