A katonai hivatás jelképe az egyenruha, amely elfedi, hogy viselője férfi vagy nő, roma vagy nem roma. Itt nincs megkülönböztetés, katonák szolgálnak, akik dicsőséget hoznak a hazának - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter vasárnap Debrecenben.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MaxGraf
Megszólalt alkesz elvtárs és mondott jó nagy marhaságot.Mint ahogy szokta...Szekeres vigyed a cigányaidat Afganisztánba.Ha ott lelépnek a seregböl hamar hazaérnek...Indiába.Oda valók, veled együtt Szekeres.
Zsuzscsino70
Tudnék mesélni a cigány származású katonákról. Volt hozzájuk szerencsém, bár nagyon kihagytam volna az életemből. Semmiben sem különbek, mint a többi "civil" cigány. Ha egy icipici hatalmat is kapnak, (rendfokozatból adódóan) azonnal előjön a valódi énjük. Lehet erről vitatkozni, de nekem ez volt a személyes tapasztalatom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.