Bárándy Gergely a szélsőségesektől való elhatárolódásra szólította fel a Fideszt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@ugyeugye: erről még nem hallottam, de el tudom képzelni:-(
rodeokutya
@Evikati: Ez nem minősül büncselekménynek!Nyilvános provokáció?Indulat keltés?Vázítás?
MaxGraf
@rodeokutya: Normális országban az ilyen mocskolódó,megalapozatlan fajgyülölö dumáért már rég rácsukták volna a börtönajtót kivülröl erre a tetü Bárándyra.Magyarországon a fekete-fehérbe öltözött,a földön ülve csendesen tüntetö magyarokat viszik el bilincsbe verve a Bajnai-Bencze féle bolsevik-Gestapo droidjai.Egy nem volt a droidok között aki ott nyilvánosan magába szállva eldobta volna a gumibotját és beállt volna a Gárdisták közé.A nagy magasságos jó Isten büntesse meg öket...de nagyon !
xu
Nehogy már ez a maroknyi ország ilyennel fenyegethesse meg a nagyvilágot! Sok barom politikus! Annyit számítunk, mint naptáron a légy xar! Jó lenne ezt már tudatosítani az elméikben. Lásd az EU és IMF is azt csinál velünk, amit akar!
Csubaka
Hátha valaki nem ismeri

Az Isten megleégeli azt ami a világban történik és magához rendeli az amerikai, az orosz és a magyar elnököt. Azt mondja nekik..
- Olyan mértékben elkorcsolult az emberi faj, annyi a kegyetlenség, a gonoszság a világban, hogy arra már nincs mentség. Nyolc nap múlva özönvízzel árasztom el a földet, hogy elpusztuljon minden, de legfőképppen a fajotok. Menjetek hát haza mondjátok el népeiteknek, hogyan döntöttem.

Az amerikai elnök összehívha a kongresszust és elmeséli a vele történteket.
- Két hírem van uraim! Találkoztam Istennel! Ez önmagában csodálatos élmény, ám Isten elmondta, hogy annyi bűnt, annyi gaztettet követtünk el mi emberek a világban, hogy megelégelvén azt özönvizet bocsát nyolc nap múlva a földre, hogy minden elpusztuljon. Térjetek hát haza és éljétek le életetek hátra levő részét.

Az orosz elnök hazatér és összehívja a Dumát.
- Elvtársak! Ma személyesen találkoztam Istennel.Magához rendelt és elmondta, az emberi faj annyi gonoszságot követett már el, hogy arra nincs bocsánat ezért nyolc nap múlva özönvizet küld a földre, hogy minden elpusztuljon. Menjetek hát haza és mondjátok el az embereknek, hogy Isten létezik és térjenek meg hozzá.

A magyar elnök hazatérvén összehívja a pártkongresszust.
- Kedves barátaim! Nagyszerű dologról kell beszámolnom. Hosszú éveken át azt hazudtuk az embereknek,hogy mi hiszünk istenben. Jól tettük! Ma ugyanis alkalmam nyílt személyesen is találkozni vele. Egy őszinte, baráti hangulatú megbeszélésen ráadásul biztosított arról - és ez most már ezer százalék -, hogy Orbán Viktor soha többé nem lesz Magyarország miniszterelnöke.
mókár
Az mszp-sek kígyót - békát kiáltanak mindenkire aki nem aző szájizük szerint beszél. Minden mocsokságot , amit ők követtek el másra kennek. A hatalomért mindenre képesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.