Az MSZP elvárja a Fidesztől, hogy végre egyértelműen határolódjon el a magyarországi szélsőségesektől, legyen partner az antifasiszta konszenzus megteremtésében - mondta Bárándy Gergely, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnap a szombati gárdista demonstráció kapcsán.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Ez a Bárándy család egyre korcsosul. A nagyapa ügynök volt. A fia a miniszterségig vitte, de az egyedüli amivel intenzíven foglalkozott az a náci és fasiszta téma volt, és a büntető törvénykönyv felpuhítása. Ez az ifju unoka megint csak már-már az eszelősségig a fasizmus és a nácizmus kizárólagos harcosa. Ha nem nyaggatnák állandóan az embereket ezzel a témával, sokkal többre mennének. Halálosan unalmas, és utálatot indukál a téma iránt ez az állandó jajgatás.A Fidesz meg ne határolódjon el semmitől, semmi gond a zsidókkal és a cigányokkal való értékrendjükkel.
menasagh
A Fidesztől mindenki azt várja el, hogy legyőzze az MSZP-t......mert ugye ellenfelek. S ez a bárányos pedig túl sok marhaságot kezdett össze-vissza hordani......mert míg a fasizmus felújulását csak rágalmak alapján lehet azonosítani, addig a kommunizmus szunnyadása elfogadott tény. Az úgynevezett nácizmus pedig ugyanolyan mint bármely más országban, csak míg itt az idegen betolakodók követelik a toleranciát, addig máshol a magyarok ilyent nem tesznek.
zia
Nos kedves Bárándy úr: A Jobbik szombaton tanújelét adta, hogy a demokratikus normák iránti tisztelet távol áll a gondolkodásmódjától, hiszen a párt, annak elnöke Vona Gábor, és az általa alapított Magyar Gárda egy terrorcselekménnyel és emberöléssel meggyanúsított közönséges bűnöző mellett tüntetett - közölte a kormánypárti politikus.
Ezt mondta ön.

Az index szerint: A Nemzeti Nyomozó Iroda több hónapos titkos nyomozás után vette őrizetbe Budaházyt, információink szerint terrorcselekmény elkövetésével és emberölés előkészületével gyanúsítják, ugyanis kapcsolatot véltek találni a jobboldali radikális vezető, illetve a Magyarok Nyilai között. Budaházy diósdi házában szerda délután házkutatást tartottak.

Önnek mint jeles ügyvédnek tudnia kellene, hogy nem mindegy, hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit......

Nem mindegy az sem, hogy emberöléssel gyanúsítják, vagy emberölés előkészítésével.........
Bár nem vagyok oda Budaházyért, de amiket manapság megenged magának a "hatalom" már kezdek kételkedni.........abban, hogy valóban jogosan tartóztatták le...Bár ha valóban valakinek a megölését kélszítette elő, nos akkor gratulálok, sikerült megelőzni egy gyilkosságot. De ha nem? akkor mi van?
antjud
@zia Az a csúnya szittya Budaházi,meg meg akarta gyilkolászni két feddhetetlen előéletű magyar /csupa kisbetűvel/Kókadt és Szilvási hazafiakat/mindkettőnek szép szemei vannak amik nagyon jól állnak....majd egyszer egy gyüjteményben........./.ugy vörös módra koncepciósan
xu
Bárándi I.; II.; III. és már is összeállt a védelem! Csak ne járatnák a mocskos pofájukat! Mit akarnak a FIDESZ-től a bukott söpredék örökös tagjai?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.