Az offshore-ként nyilvántartott államok közül magyar cégeket elsősorban ciprusi vállalkozások jegyeznek be - derül ki az Opten Kft.-nek a Népszabadság rendelkezésére bocsátott adataiból. Az adóoptimalizálási hálózatok vállalkozásai sok tekintetben nagyobbak a magyar átlagnál.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Ezek az offshor cégek nagyon régóta müködnek azért szeretném látni ki mindenkinek van ott cége? Mindegy hova tartozik, narancsos, vagy szegfüs, tulipános, stb.Én már 10 évvel ezelőtt is hallottam erről. Ennyi idő kellett, hogy valami csekélység nyilvánosságra kerüljön. Mi lenne, ha kiderülne a teljes igazság? Ki lehetne fizetni a jelenleg fennálló hitelünket. Mármint az államadósságot. Vera
zsolti
Azért én annyira nem hibáztatnám ezeket a cégeket, teljesen normális, hogy aki tudja, próbálja megtalálni a legjobb lehetőségeket. Tessenek itthon is kedvezőbb körülményeket teremteni, akkor majd nem lesznek offshore cégek.
xu
@zsolti: Igen! Legyen az ország adóparadicsom! De ne olyan, mint most, hogy az állampolgár és trsai által befizetett mérhetetlen adókkal tűnjünk ki; hanem vigyük le az adókat, hogy az egész világ nálunk adózzon!
gesa
Van aki dolgozik a pénzéért van akinek meg csak úgy jár. Na ezért menekitik a zsozsót. Engem nem zavar, hogy kinek mennyi pénze van nem irigykedem csak engem hagyjanak élni. Aki megtollasodik az ritkán alszik jól. Én jól alszom és vidám a reggelem, és minden napnak tudok örülni, nem hagyom magam megtörni. Juszt sem!
xu
@gesa: Kemény vagy! Helyes! Én töredezek. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.