Mintegy 3000 fiatal vesz részt a fiatal szocialisták világszervezete, a Szocialista Ifjúsági Internacionálé (IUSY) jövő heti zánkai politikai fesztiválján - közölte a rendezvény egyik szervezője a Societas elnöke, Varga László, az MSZP országgyűlési képviselője csütörtökön.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@xu: Aha!
Jut eszembe! Az Ep választások előtt a kampányban megkérdezték Gurmai Zitát, hogy annak idején miért lett mszp-s? Azért, mert mondták neki, hogy ott olyan jó társaság van és jó bulik, úgy látszik Zánkán alapoznak.
xu
@furfang: Láttam azt a megkérdezés-sorozatot! Érdekes volt! feltűnő, hogy a csajok épelméjű választ nem tudtak adni! Egy-két fiú próbálkozott ugyan, de mára már lehullott a lepel és bebizonyosodott, hogy képmutatóak!
menasagh
Hát, ha egy ilyen szeminárium vagy mi a franc ingyen kaja-, üdülés- meg miegymással jár, akkor akit csak az utóbbiak érdekelnek kihasználják az alkalmat.....
marlin
Ejnye, ejnye!! Csaknem már megint elgurult a gyógyszered??
"Benneteket" elnézve, tényleg hiba volt bezárni az OPNI-t!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.