Mintegy 3000 fiatal vesz részt a fiatal szocialisták világszervezete, a Szocialista Ifjúsági Internacionálé (IUSY) jövő heti zánkai politikai fesztiválján - közölte a rendezvény egyik szervezője a Societas elnöke, Varga László, az MSZP országgyűlési képviselője csütörtökön.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
Ezeket a lózungokaT tanultuk mi is anno ki itt, ki ott. A gyakorlat egészen mást mutatott és mutat szocialistáéknál.
gondolkodo
Na, álljunk megy egy szóra!!
A zánkai tábort a dolgozók építették nagyon sok óra társadalmi munkában (a fiataloknak: azaz ingyen!) a gyerekeknek! Mondom: a GYEREKEKNEK! Elprivatizálták, most a fiatal hangadóké a terep! Taps!!
xu
@gondolkodo: Ki emlékszik arra? Különben is messziről jött ember azt mond, amit akar!
- Bátyám - ez a nap vagy a hold?
- Nem tudom. Nem idevalósi vagyok.
MaxGraf
A jövö 3000 új Zuschlagja,Ùjhelyie,Qurcsánya. Ott tanulják meg a nép lenyúlásának nagyszerü fogásait ! Ès a végén eléneklik az Internacionálét !
xu
@MaxGraf: Azután meg elszavalják a 10 parancsolatot!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: ilyennel nem Őket járatod le!
Az Internacináléról meg annyit,hogy ha ismernéd aszövegét, akkor rájönnél: az átiratát tulajdonképpen végig hallgathatod egy Jobbikos rendezvényen! " Ez a harc lesz a végső....... csak összefogni hát.... semmik vagyunk, s minden leszünk, és a többi bla-bla!
Nincs új a nap alatt......
MaxGraf
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Hanem ök engem ! Okos. Mint mindig.Azért te egy nagyon fantáziadús lény vagyol. Mindenröl és mindenkor a Jobbik jut az eszedbe ! Fóbia? Tanulj inkább a angolul,lehet,hogy szükséged lesz rá. A közeljövöben.Nick Griffin tárt karokkal vár !
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: Légy kreatív! Felismerem ám a saját hülyeségeimet........!

Fóbia? Nem csak- szerintem -tragikus párhuzam! Amikor beírok általában Valakinek írok! S mivel Te - megfigyeléseim szerint- gyakran "jobbikos" témában nyílvánulsz meg , így "ezt kapod"! Van, akivel a kertészetről diskurálok! Így egy kicsit sérve érzem magam! Ez nem fóbia, hanem figyelmesség!

De valamit komolyabban: ha az angol kapcsán megbántottalak volna elnézést, nem volt szándékomban, de te sem szöszöltél a neked írott válaszban....Helló (úgy magyarosan)
Dr.luigilongo60
MaxGraf !

Te meg elénekelheted a Vitéz lóbányai katonája vagyok én címűt a nemzettestvéreiddel együtt.Közben meg téged ünnepélyesen levernek cölöpnek az árvízvédelemhez.Ahhoz kiválóan alkalmasak a képességeid.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@ a 21:53-as beírás nem a stílusom, elhatárolódnék....ha megengednétek...
Dr.luigilongo60
Ahogy velem szemben viselkednek, én is úgy viszonyulok másokhoz.Ez az emberszerű képződmény ezt érdemli.Én megpróbáltam régebben kulturáltan vitatkozni de ilyenekkel sajnos nem ment.Kár disznók közé gyöngyöt szórni.
orogordog
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: @luigilongo60: Hát a szovjetek már régen kivonultak. Ti meg még mindig sírtok, de azt nem tudjátok, hogy a szocialista szó mit jelent!?
Nem ment nektek a párt iskola, csak azt jegyeztétek meg, hogy kell elvenni, de hogy kell adni azt nem. Egyenlőség szó is törölve. Zánka ennél szebb napokat is élt már.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@orogordog: Nem igazán gusztusos olyannak a párt iskolát, meg az "elvenni" szót vádként leírni, akinek az egyik nagyapjától 3 boltot vettek el ( amiért soha nem kárpótólták), illetve a másik nagyapját azért ruházták kollektivizáláskor, de rendesen mert ő ordibálta az utcában a leghangosabban, hogy nem akar tag lenni....

Az a családi örökségem, hogy sem őseim, sem én nem tudom sem jobbról, sem balról elviselni a szűklátókörüséget!

Na most vettem levegőT kedves barátom.......
orogordog
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Akkor én nem értelek!

Írásaidban a jelen kormányt "isteníted". Vagy csak velünk, játszol? Mit válaszolunk?
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@orogordog: attól, hogy veled nem értek egyet, attól még nem vagyok Bajnai-fan!

Én attól a "stílustól" vagyok a falon, amit itt igen sokan képviselnek! Nem lehet ennyi zombi, aki csak feketén, meg fehéren ( valakiktől bebutítva-önálló gondolkodás nélkül) látják a világot! Ilyen nincs! Hol marad az egyéniség? Mindent elértek a "politikusaink"? Panem et Circenses! Ma is "múkodik"....

És nézd meg mit kapok Tőled( bocs, nem megbántva), vagy másoktól, ha nem a vezércikk elejét idézem valakitől!
marlin
@orogordog: Kik azok a szovjetek?
Többek között én is olvasom a portált,... és nem emlékszem olyanra, hogy "A STÍLUS ...." bármely kormányt "istenített"-, bárkit istenített, vagy ócsárolt volna!! Ezért azután bárkinek a parancsára bunkózok, .... abba kellene hagyni!!
( Ha érveitek nincsenek, a kormány fikázását, a más vélemények fikázását, talán a körzetben kellene bonyolítani, mert sem a kormányt, sem a rendszert nem itt (és nem ti) fogjátok meg,dönteni!!)
De kik azok a szovjetek??
MaxGraf
@luigilongo60: Megjössz ide (?) és az helyett,hogy okos dolgokat (beirásokat..) olvasnál szép csendben, azonnal nekiugrassz a te vélt ellenségednek.Csak a munkában,(szja,stb.) termelésben megfáradt agyadnak szeretnénk mi itt egy kis felüdülést nyujtani! Itt a lehetöség,hogy müvelödjél és te mit teszel?, mindenkit bele akarsz verni a gátba,ütsz,vágsz,szitkozódol. Egy pár nap pihenés egy mélylelki pszihológus felügyelete melett biztos jót tenne neked.Ne csak a sok felesleges pénz begyüjtésén fáradozz ! Az ég,a betegbiztositó,és a lelki doktorod legyen veled utadon!
orogordog
@marlin: Mi az Európai Unió?

Híd el rendszert fogunk váltani, békésen és észérvekkel.

(Szovjetunió) Varsói szerződés. K.G.S.T.......stb

Zánka, Csillebérc,Bodajk,Fonyod liget,......stb gyerek és ifjúsági táborok.

Te csinálod a politikai fesztivált!?
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@orogordog: és újra ingyenes táborok lesznek a szegény gyerekeknek? Belefér az "új rendszerbe?"
xu
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: De csak a cuclialistáknek? Vagy félre blaziróztam?
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@xu: mire ez a diszkrimináció? Nem csak az ő gyermekei unatkoznak otthon, mert nincs pénz táborra...Na értsünk már emberek! Kérek mára egy jó hírt is! Kutya és az Ő mája!
marlin
@orogordog: Az EGK "utódaként" 1992-ben a Maastrichti szerződéssel létrehozott szervezet, melynek 2004-től Magyarország is tagja!

De mi is volt a kérdés??

"( Ha érveitek nincsenek, a kormány fikázását, a más vélemények fikázását, talán a körzetben kellene bonyolítani, mert sem a kormányt, sem a rendszert nem itt (és nem ti) fogjátok meg,dönteni!!)
De kik azok a szovjetek?? "

Tehát kik azok a szovjetek, akik régen kivonultak??
Mit mesélt erről a körzetvezető testvér?? Oszd már meg velünk is az "okosságot"!!
Meg még az is mulatságos sztori lenne, ha elmesélnéd, hogy mikor, hogyan(?) és "milyen" érvekkel(?) fogtok ti(!) valahol rendszert váltani??
marlin
@orogordog: Szóval?? Mit is ír a hogyishívják??
xu
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Érteném én; de erről itt szó sem volt! Te is megkérdőjelezted, amit írtál! Nem lesz mostanában az úttörő tábor úgy használva, mint régen. Nagy baj ez; de ez van!
Vera1944
No ez aztán volt egy pengeváltás. De nem értem, azért mert az egyik emez oldalon áll, a másik a másikon, miért kell egymásnak esni? Nekem van egy szinem, a barátunknak teljesen más. A két nézet között szinte antagonisztikus ellentét van. Ennek ellenére mi nagyon jól megvagyunk, időnként összejövünk egy kis kvaterkázásra normális hangon beszélgetve megbeszélve kiki a maga szemszögéből az ország helyzetét. Nincs sértegetés pedig a barátunk igen vehemens tud lenni egyébként. Végül Zánka - jó lenne - ha a gyermekek visszakapnák hiszen a Szot üdülőket, és az összes többi gyermektábort elprivatizálták és a legszegényebb réteg gyermekei soha nem jutnak el nyaralni.
xu
@Vera1944: Nincs itt pengeváltás! Csak a cikkbe belekeveredett az, amiről Te is írsz és ez némi félreértésre ad okot!
1. Megnyaraltatják a nemzetközi szocialista tömörülés fiatal embereit.
2. Jó lenne, ha a szegény gyerekek (egyáltalán a gyerekek) ingyen igénybe vehetnék ezeket a létesítményeket (melyek közül Zánka a legnagyobb).

Jó lenne a 2. dolog. De józanul ez nem kérhető. Én úgy látom, hogy a gyerekek (családok legtehetetlenebbjei vagy kiszolgáltatottjai) érdekében minden szociális dolgot már megvontak, megnyirbáltak. Gyes, Gyed, CsP, oktatás-nevelés színvonala, ....

Akkor miről beszélünk?
menasagh
Átverés....az a háromezer résztvevő nem mint szocialista, csak azok rendezvényén van ott....tehát szarkavarás !
xu
@menasagh: Hülye vagyok! Gondolhattam volna, hogy ennyi nem is lehet a világban.
furfang
@menasagh: ha nem mind cucilista akkor mit keres egy ilyesfajta szemináriumon? Jó horgász beetet?
xu
@furfang: Nem tudod? Nagy tudású barátom! Valld be csak tetteted magad!
Hát a baloldali értékeket keresik! Ott van a nagy bunker-hálózat, ha jól tudom. Szerintem ott van elrejtve!
furfang
@xu: Aha!
Jut eszembe! Az Ep választások előtt a kampányban megkérdezték Gurmai Zitát, hogy annak idején miért lett mszp-s? Azért, mert mondták neki, hogy ott olyan jó társaság van és jó bulik, úgy látszik Zánkán alapoznak.
xu
@furfang: Láttam azt a megkérdezés-sorozatot! Érdekes volt! feltűnő, hogy a csajok épelméjű választ nem tudtak adni! Egy-két fiú próbálkozott ugyan, de mára már lehullott a lepel és bebizonyosodott, hogy képmutatóak!
menasagh
Hát, ha egy ilyen szeminárium vagy mi a franc ingyen kaja-, üdülés- meg miegymással jár, akkor akit csak az utóbbiak érdekelnek kihasználják az alkalmat.....
marlin
Ejnye, ejnye!! Csaknem már megint elgurult a gyógyszered??
"Benneteket" elnézve, tényleg hiba volt bezárni az OPNI-t!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.