Világszenzáció!!!!!!!!! Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbeszabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették. A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34. 000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat talált egy magyar kutató, Szakács Gábor, s már egyértelműen azonosított húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely ABC jeleinek vonásaival.

Feltöltő: zia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
torsalqvist.freeblog.hu/

Ez még hozzá tartozik !

Kíváncsi vagyok a véleményetekre!!!!
Lajos10
Hát csak annyit hogy érdekes de várom a folytatást .
menasagh
A rovásírással kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy nekem volt egy 1870-es évekből származó imakönyv, amelynek a hátlap belső oldalára valaki beírta a rovás ábécét ahol nem szerepeltek a cs-, ty-, gy-, ly-, ny-betűk és a hosszú magánhangzók.
A mostani leletleírással meg az nem stimmel, hogy ha már székely-magyar rovásírásról beszélünk, akkor nincs helye a "szókincsről, amit az adott kor embere kövekre vésett. A rovás ábécé jeleinek azonosítása még nem jelenti a szövegértést, hiszen hiába tudom napjainkban elolvasni a latin betűkkel írt olasz, svéd, angol szövegeket, ha nem ismerem ezen népek szókincsét. "...ugyanis nehezen feltételezhető, hogy nemzetközi ábécé lett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.