A Jobbik sem köt koalíciót - közölte Vona Gábor, a párt elnöke Orbán Viktornak, a Fidesz-elnökének arra a szombati kijelentésére reagálva, miszerint ha lesz egy olyan kormány, amelyet ő fog vezetni, annak nem lesz sem MSZP-s, sem jobbikos tagja.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
ha lesz egy olyan kormány..... ha lesz egy olyan kormány ......... olyan legyen könyörgöm aki nem a zsebét tömi párt hátán párt szarkenés jobbra szarkenés balra.
gondolkodo
A hídon a kisegér az elefántnak:
- Válts lépést, mert ha egyszerre lépünk, berezonál a híd és leszakad!

@Vera1944: Örülj: lesz!
Búsulj: nem Magyarországon!
dzsingistán
Orbán nagyon el van szállva magától. Ezt tette 2002 és 2006 - ba is. És lám mind két alkalommal alul maradt. Ne hogy ő kaparjon a Jobbiknál, hogy egy kicsit meg simogathassa a kormánykereket.
Vera1944
Ha 1998-ban Torgyán nem veszi a hátára nem lett volna (akkor) kormányzópárt. Azt hisze Ő lepődött meg a legjobban amikor kiderült a választási győzelme. addig még sok viz fog lefolyni a Dunán. Most még senki senkivel semmit. Majd mindegyik rájön egyedül nem megy......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.