Rettegve várod a közüzemi számlát? Nem tudsz pénzt adni a gyereknek az osztálykirándulásra? A boltban számológéppel vásárolsz? Nem mindenkinél van ám ez így! Lássuk, hogyan lehet sok pénzt szerezni! Legyél te is gazdag!

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
@Garnela: Biztos hogy erre mind szükségünk van amit fizetünk?Igen mert szerintem az ember sajnos telhetetlen hűtő,autó internet,stb mikor ezek nem voltak akkor nem voltak boldog emberek?A sok pénz után loholásban nem is vesszük észre hogy nem is éltünk csak a számlát fizettük.Mert ez kell meg még az is és boldogok leszünk attól ha a mi kóporsónkon több arany díszítésvan mind a szomszédén?
Garnela
Nincs autóm, csak kerékpárom, hűtőm meg netem van) Tudod volt egy igazi szoci költőnk, akit utáltam ugyan,( Baranyi Ferenc) de van tőle egy idézet, ami ahogy haladunk a korral, úgy lesz egyre aktuálisabb: "Bolond lenne málé után epedni, kit asztalához rántott csirke vár"!
Garnela
@Lajos10: Kettő. nekem nem lesz koporsóm, megtiltottam a családomnak! szigorúan csak hamvasztás, és szórják a kutyám mellé a kerrtben! Nehogy hitelből kelljen már elkaparni..
reallatas
Remek rávilgítások a valódira! Na és ki is él ma igazán jól? Talán a tisztes törvénytisztelö, jogkövető, szorgalmas, s ezálltal birkának nézett honpolgár? Ugyan ne tessék nevettetni mert cserepes lesz a szám! Speciel én már évek óta nagyon szégyellem magamat, hogy nem tudok igazándiból, ügyeskadőnek aposztrofált tolvajjá válni. Tudniillik akkor nem lennék lenézett szegény. No de az ember önmagából nem tud kivetkőzni, ha ilyen ha olyan. Hát mit ne mondjak úgy nyakatekerten, talán nem is lenne rossz gondolat, már eleve arra oktatni a felnövő generációt, hogy lopj, csalj, hazudj fiam mert egyébként a nagy fene tisztességeddel, lazán éhen halsz.
MaxGraf
Igaz.Magyarország igy müködik / müködött / az elmúlt 20 évben. Sajnos való igaz a blog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.