Újabb heves megyei cigány kisebbségi politikus állítja, hogy választási csalással nyert tavaly a megyei időközi voksoláson az MCF. Kolompár Orbán bianco szerződésen ígért havi 30 ezer forintot annak, aki támogatja a szervezet jelöltjeit. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Többek között az aláirásgyüjtés erről is szól. Nem vagyok rasszista de ebből a pasiból nekem elegem van. Amit lehetett lenyúltak, lenyúlják szidják azokat, akik az adóforintjaikból eltartják őket, ha valaki akár épitőkritikát is mer mondani akkor rasszista. Arról még nem hallottam, hogy járná a cigánytelepüléseket és beszélgetne az emberekkel, hogy a tisztességes élet alapja a tanulás, a munka, nem kell az a szöves hogy nincs munka mert amikor volt, akkor is mbüdös volt a melónak még a gondolata is. Segély, családipótlék az életcél. Amikor a cigányasszony nyilatkozik vörös hajjal, körömmel, Marlboró cigivel a kezében, hogy milyen nyomorban élnek, bicskanyitogató.
xu
@Vera1944: Azért az Orbitális magasabb körökben is megfordult! :(
Vera1944

Már elkattintottam amikor "beugrott" hiába nagyon meleg van, lassult a kerék.De az identitáshoz ragaszkodom.
xu
@Vera1944: Ez van! Nehogy már a teknővájóktól lehessen ilyeneket tanulni és mesterfokra fejleszteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.