Az amerikai nagykövet szerint Orbán Viktor azt kockáztatja, hogy az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolata „megváltozhat”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A végére azért odakerült a feltételes mód

Az amerikai függetlenség 248. évfordulója alkalmából David Pressman nagykövet fogadást tartott,

Az ott elhangzott beszédétől be4számol a derék matyar média is, lényegében „Ahogy Amerikát sem egy elnöke határozza meg, úgy Magyarországot sem határozza meg egy miniszterelnöke” idézettel és/vagy annak egy részével.
Mos azt kell mondjam, hogy ez így állításként erős túlzás; sőt Orbán vonatkozásában egyértelmű jelek vannak arra, hogy nem is igaz, s hasonlóan erős jelek mutatnak arra, hogy Trump is nagyon azt szeretné, ha rá sem!!
A beszámolók mesélnek arról is, hogy azt is mondá: „Demokráciáink túlmutatnak egy-egy személyen – vagy legalábbis túl kellene mutatniuk –, és az egymás iránti elkötelezettségünknek is túl kellene ezen mutatni”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.