A Magyar Gárda szerint vezetőik nem követnek el vétséget, ezért nem is büntethetőek, ahogy a szervezetben tevékenykedő tagok sem szankcionálhatók szabálysértés miatt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ariel
@xu:
Már mint melyik oldalra gondolsz?
xu
@ariel: Én nem oldalazok. Csak a kormány átgondolatlan baromságait méltatom és tapsolok neki!
ariel
@xu:
Én szívből annak tapsolnék, ha normális, tisztességes kormányunk lenne, de sajnos ...
gondolkodo
@ariel: Már az ókori görögök tudták: olyan vezetői vannak a demokráciának, amilye válasz; olyat választ, amilyet megérdemel!
xu
@gondolkodo: Akkor nem adom el a voksom legközelebb!
furfang
@gondolkodo: sajnos ebben mély igazság van, ezt a korrupt lelkiismeretlen bandát az Isten adta nép ültette immár másodszor a nyakunkra!. Persze az meg a korrupt, lelkiismeretlen bandától nem vitatható el, hogy a saját sok-sok pénzünkön csinált belőlünk hülyét.
És ha a mohóságuk és ganéságuk miatt nem futtatták volna nullára az országot, akkor még most is szép számmal bedőlnének nekik, azok is, akik pl. most a szavazáskor otthon maradtak, mert sértve érezték magukat, hogy hogy lehetett ennyire átverni őket szeretett szocijaiknak. Azt 20 éve nem vették észre, hogy ez a párt nem szocialista. Lehet, hogy ő mint szavazó személy szerint igen, de ahova szavaz az soha nem volt az. Eleve úgy jött létre, hogy kijelentették, létre kell hozni az új tőkés osztályt. Létre hozták. Magukból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.