Az Avon szempillaspirálja, éjszakai kréme, terhességi csíkok és narancsbőr elleni testápoló kréme, a testfeszesítő spray-je, a Vitalizáló nappali arckrém, a ráncfeltöltője reklámjában hazug állításokat közöl – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal, és ezért 40 millió forint bírságot szabott ki az Avon Cosmetics Hungary Kft.-re.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
atababa04
Amiben nem hazudott,abban nem mondott igazat!
Vera1944
Amikor egy arckrémet mutatnak a reklámban, nem a 70 éves Marinéni arcbőrét mutatja, hanem egymax. 18-20 éves leánykáét. Ennyi idős koromban én sem voltam ráncos. Mind hazudik egytől egyig. A Gábor Zsazsa is 7xvarratta fel az arcát, most meg úgy néz ki szegény mint egy múmia.
rodeokutya
A céget bezárásra kéne ítélni!A fogyasztók átverése miatt!
Evikati
A szépség belülről fakad!:-)
Liv Ullmanntól megkérdezték egyszer, már idősödő korában, hogy miért nem ránctalanítja a bőrét. Azt válaszolta, hogy (nem tudom pontosan idézni) ezek a ráncok az enyémek, megdolgoztam értük, hozzám tartoznak, dehogy válok én meg tőlük.:-)
MaxGraf
@rodeokutya: Ès még hányat ezen kivül? Nem sok ilyen cég maradna müködöképes ha ténylegesen és becsületesen vizsgálnák a termékeiket,müködésüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.