Már egy ideje világos, hogy az SZDSZ pártként befejezte működését – mondta egy kormányközeli lapnak adott interjújában Magyar Bálint, a párt egyik korábbi elnöke.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Hát elég retkes dolognak tartom, amit Retkes úr művel. Nem igazán szeretem az SZDSZ-t, de vannak olyan politikusai, akiket tiszteletre méltónak tartok. Azok szálltak ki éppen a ringből. Biztos komoly okuk volt rá. Hol volt eddig Retkes úr a kritikájával, eddig még a nevét sem hallottam.
Csubaka
"..... az SZDSZ a szabad, ám parttalan viták színtere volt, és hiába született egy-egy politikai döntés, az nem befolyásolta a viták nyilvánosságát....."

Magyar Bálint tevőlegesen részese annak a botrányos pártpolitikának, amely miatt az SZDSZ a rendszer váltás óta gyakorlatilag megszűnt létezni.Szűk "baráti kör" üzleti érdekeinek érvényesítése céljából rafinált módon fenntartott és frakciónak nevezett kartell parlamenti működtetésével vezették félre az liberális értékekben hívő, a demokráciát támogató párttagokat és pártonkívüli szimpatizánsokat is. Az elmúlt hat év során azonban a kormányban működő szabad demokratának mondott de az anarchiához lényegesen közelebbi felfogású SZDSZ-es politikusok aztán mindent meg is tettek annak érdekében, hogy a társadalom mind a pártot, mind pedig az eszmét a lehető leghatározottabban elutasítsa a jövőben.
Kovács Pistike minden bizonnyal felnőtt és hülyére röhögi magát azon ami a pártban az ország szeme láttára folyik. Igazából most mutatkozik meg, hogy kik bitorolták ezidáig az SZDSZ-t támogatók bizalmát. Javaslom, Magyar Bálintnak, Pető Ivánnak és mind a 229 aláírónak, hogy nézzék vissza a koalíciós kormány működéséről készült híranyagokat, videofelvételeket, hasonlítsák össze az ország VALÓS statisztikai adatait a korábbiakkal. Lesz munkájuk bőven, és okuk is a hallgatásra.
xu
Azért böfögi vissza, mert emészthetetlen a maszlag! Különben is az ökör az kérődző állat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.