A heves időjárási események miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta a legmagasabb, piros szintű zivatar riasztást a "B" régióra.

Feltöltő: barben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@barben: igen, anyukámnál is. és kábeltv se volt.
de amúgy semmi különös. szerencsére!
kekesfekete
Azt hiszem egész jól megúsztuk. Lement a hintaágy nádteteje, letört ágak, lefújt hyümölcsök, rengeteg levél. A fedett teraszról lejerlt egy jó nehéz fa asztal a kertbe. ez azért nem semmi. És kifeküdt 2 db 4-5 méter körüli fácskám.
A tetőmet még nem volt lehetőségem megnézni. Az már biztos, néhány apróságot az udvarból a szomszédomnál kell majd összeszednem.
De mindezek mellett a hőmérséklet lehűlése miatt nagy jót aludtam....
ugyeugye
@kekesfekete: a háztetőről nálunk valami gyanús esett le, sztem a cserepet bontotta meg, a hang alapján gondolom, ahogy lezúgott öt emelet magasságból az udvarba. épp a virágomat mentettem, de aztán semmi komolyabb nem történt.
talán a jég se okozott akkora károkat, hogy bőséges esővel érkezett. én minidg azért izgulok ilyenkor, hogy senkinek ne essen baja.
örülök, ha ti is így megúsztátok! :)
Vera1944
Szélsőséges az időjárás, pénteken hóvihar, szombaton szélvihar.
kekesfekete
@Vera1944: aztán újra döglesztő hőség.....
barben
Jövő hét csütörtök pénteken akár 40 fok is lehet. Már előre félek tőle. Valami 25-28 fokos klimatizált szigetet szeretnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.