A heves időjárási események miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta a legmagasabb, piros szintű zivatar riasztást a "B" régióra.

Feltöltő: barben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
barben
Négy régióban piros színű veszélyjelzés van. A front kelet felé halad, így a helyzet folyamatosan változik.
Nálunk leszakadt az ég, és letört a szilvafa is az erős szélben. :(
Vera1944
Itt most kezdősik a tánc. A fák majd a földig hajolnak. Bejött az előrejelzés. Ehhez képest a velencei tóban - nemrégen mutatták - a hülyék bent voltak jó mélyen a tóban.
barben
@Vera1944: A Balatonból is épp elég volt kiterelni az embereket, pedig 2.fokú viharjelzés volt mióta. Felelőtlenség.
Vera1944
Hát itt most is müködnek az elemek, olyan szélvihar van, hogy cserepek röpködnek az utcán. Én minden cserepes virágomat bemenekitettem a sufniba, meg az előtérbe. Őrjöng a szél. De minden családtagom otthon van a hajlékában és ez megnyugtat. Még a macskám is behoztam.
ugyeugye
@barben: én pont a vihar előtt 5 perccel értem haza. fél 5 előtt 5 perccel tört ki. a szél erős volt, de nagyon rövid idő alatt elmúlt. esett az eső, dörgött az ég, de hamar elmúlt. viszont jól lehűlt a levegő.
azt tudom, h a Ferihegyi repülőteret lezárták, de más hír nincs.
ugyeugye
hírtv-ben mondja Császár Attila, 15,5 fokot mutat a hőmérő - azért ez kemény!
Tcat
Pécs is jól megúszta, legalábbis a K-DK városrész tutira. Volt jó nagy szél, nem túl vészes esővel, azt ennyi. Viszont 32-33 fokról leesett 19 fokra a hőmérséklet.
Diamont Frost
Döbbenetes volt, amikor "fentről" bekapcsolták a légkondit, 1o pec alatt kihűlt a levegő. / végre/ szerencsére jég nem jött, a felhőszakadás rövid volt, de hallom B.pest fölött /megint/ dübörög az ég.
barben
Brutális, nálunk most 15,3 fok van. Ez a tegnapi 34,7-es bizony nem semmi.
Most a Dunától keletre él a piros, a Dunántúlon már javul a helyzet.
Most olvasom, a fővárosban is csomó helyen elment az áram.
ugyeugye
@barben: igen, anyukámnál is. és kábeltv se volt.
de amúgy semmi különös. szerencsére!
kekesfekete
Azt hiszem egész jól megúsztuk. Lement a hintaágy nádteteje, letört ágak, lefújt hyümölcsök, rengeteg levél. A fedett teraszról lejerlt egy jó nehéz fa asztal a kertbe. ez azért nem semmi. És kifeküdt 2 db 4-5 méter körüli fácskám.
A tetőmet még nem volt lehetőségem megnézni. Az már biztos, néhány apróságot az udvarból a szomszédomnál kell majd összeszednem.
De mindezek mellett a hőmérséklet lehűlése miatt nagy jót aludtam....
ugyeugye
@kekesfekete: a háztetőről nálunk valami gyanús esett le, sztem a cserepet bontotta meg, a hang alapján gondolom, ahogy lezúgott öt emelet magasságból az udvarba. épp a virágomat mentettem, de aztán semmi komolyabb nem történt.
talán a jég se okozott akkora károkat, hogy bőséges esővel érkezett. én minidg azért izgulok ilyenkor, hogy senkinek ne essen baja.
örülök, ha ti is így megúsztátok! :)
Vera1944
Szélsőséges az időjárás, pénteken hóvihar, szombaton szélvihar.
kekesfekete
@Vera1944: aztán újra döglesztő hőség.....
barben
Jövő hét csütörtök pénteken akár 40 fok is lehet. Már előre félek tőle. Valami 25-28 fokos klimatizált szigetet szeretnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.