A zánkai ifjúszoci táborban írott brossúrában hívták fel a figyelmet: tilos a nemi erőszak.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@inkvi: megtettem! Nézd meg a Wikipédiát Te is ezügyben. Elég egyértelmű, Kisz, Úttörő, és Kisdobos ügyekben is.
Csubaka
@inkvi: Na akkor a kályhához!
Az átkosban elvileg minden politikai jellegű tevékenység tiltott volt az bölcsődéseknek! Az óvodákban már valamelyest enyhült a szigor azok már Május 1.-én hurkapálcás papír trikolórral felvonulhattak apuka nyákban ülve, de a zászlóval (amikor odaértek) a tribünön ülő és integető bácsiknak lengetni kellett a zászlócskát. Az általános iskola (kötelező 8 év, ha a hiányzás túl sok volt, ment a rendőr a szülőkért) alsó tagozatának a 1-4 osztályáig a gyerekeknek kötelező volt a kisdobos örs munkájában rész venni. A felős tagozatban 5-8. osztályig pedig a kisdobosból (ha kellett ha nem, ha tudott róla, hanem) úttörő lett. E tevékenységének legfontosabb része az iskolai 10-20 Ft-os takarék bélyegek benyálazása volt a személyre szóló takarék könyvecskébe,Itt azért már meséltek a Lenin bácsiról, meg egy vastagszakállú komor tekintetű furcs nevű emberről aki ráadásul nem is magyar és nem is SZOVJET volt és a történelem órák újkori szakaszáig nem tudtunk róla többet.
Az általános iskola befejezése után jött a közép, vagy szakmunkásképző.
Itt a politikai nevelés magasabb fokaként a KISZ szervezetbe léphetett a kezdő tanuló. Tekintettel arra, hogy sok szempontból státusz szimbólum volt a tagság (és bizonyos tekintetben pl. tovább tanulás esetén) kimondottan előnyökkel járt szinte minden tanuló belépett osztálya KISZ alapszervezetébe. Na itt vált el a politika és a népfront tevékenység. A KISZ alapszervezetek (iskolai osztályok) tevékenysége többnyire a tanulmányi eredményekre ill. a szabadiős tevékenységére korlátozódott, de a 'pártösszekötő tanárok' akik a KISZ alapszervek munkáját felügyelték, az arra alkalmas tanulókat (ha a szülői háttér is engedte) elkezdték futtatni. Innen kezdődött a politikai tevékenység.
Mire végzős 18-19 éves lett a gyerek már jó részt magával vitte a következő iskolába (felsőfokú) vagy pályakezdő munkahelyére a politikai bélyegeit, melyet azért ügyesen továbbítottak azok a fránya "ügynökök".
feketeözvegy
ha jól értem ez csak a szocikra vonatkozik............a többieknek szabad?
marlin
@inkvi: "A KISZ-nek tagja lehet minden 14-26 év közötti fiatal, aki elfogadja a szövetség céljait, végrehajtja határozatait, és fizeti a tagdíjat"
Nézd meg a megőrzött tagkönyvedben, és írd meg nekünk, hogy ki a hazudósabb te, a Gyurcsány, vagy a zOrbán?? :-))
inkvi
@marlin: Lényegtelen! Mi 5. osztályosan azok lettünk. Nem muszáj elhinni. És én sokáig az voltam. Ezt a kutya sem nézte. Statisztika is van a világon.
marlin
@inkvi: Ha azt szeretnéd, én elhiszem!! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.