Bolgár György nem szarozik, ezt tudjuk róla. De most érzem, hogy én se fogok szarozni és leírom, hogy szerintem ez a tag ez egy fasz. Próbáltam elszámolni 10-ig, sőt 100-ig is, de hiába. Hiába érek el 100-ig, akkor se változik a véleményem. Nem tudok politikailag korrektté válni és nem megy a körmondatos megfogalmazás se. Gyurikám, olvasom a cikked és azon gondolkozom, hogy mi a redvás mocskos kakastaréjért nem húzol el a retekbe? Persze, tudom. Kapsz fizetést ezért a hányingerért, amit te újságírásnak nevezel. A zsigeri gyűlölet, a röhejes félelem, a kispolgári attitűd, a szánalmas mosdatás mind-mind a nevedhez ragadt az évek során...

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oldboy
egy gyöngyszem : Kövértől

a Fidesz kongresszusán is emlékezetes beszédet mondott, akkor strigákról (emberből állattá változó lényekről) beszélt. Azt mondta: "Ezen a kongresszuson a továbbiakban strigákról, s egyéb ártó lényekről, honkupecekről és szellemi hajléktalanokról szó ne essék. Nem azért, mert ilyenek nincsenek, hanem azért, mert napjaik meg vannak számlálva."

ez hogy tetszik? ez is Kövér

„Ha azt akarjuk, hogy a cigányok tíz-tizenöt év múlva megerősödő csoporttudata, néptudata, nemzettudata arra épüljön, hogy mi vagyunk – a többségi magyarok – az ellenségeik; azt gondolják, hogy az ő nyomorúságos helyzetükért mi vagyunk a felelősek, akkor ne keressünk partnereket a cigányság körében, akkor hagyjuk a magyarországi cigányságot meghódíttatni a Horváth Aladár féle gengszterek által”.

mit gondoltok F.Flórián is H. Aladár féle?
csak úgy mellékesen negyed milliót" keresett" ezen Aladár
furfang
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Rendben kedves "Nomen est omen" . Harcos kiállásod biztos számtalan esetben megnyilvánult az említett orgánumokkal összefüggő kommenteknél is.
És ha így van, akkor neked nincs műtyúkszemed. De csak ha így van!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@furfang: rendben! Szerintem fogod még olvasni hasonló mérgelődésemet mások kapcsán is! Egyszerűen azért, mert alapból elutasítom a "trágárságot," másrészt politikai öngólnak is tartom!
Volt, aki már megkérdezte itt." Akkor most te jobbos vagy , vagy balos?"
Én nem ilyen leegyszerüsítve nézem a világot! Vannak dolgok, amik ezt a kérdést felülírják!
ugyeugye
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: én nem szoktam trágárkodni. te meg azt írod mindenki az a neten, név nélkül. hm?
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@ugyeugye: Ha elolvastad volna alaposan a Hsz-met mielőtt ezt beírod, akkor ezt olvashattad volna:"Sajnos nem tudok az igényeidnek megfelelni, nem tudok elmenni mellette szó nélkül, hamár itt mindenki (bocs az általánosításért) trágár a net mögött, név nélkül!

KIEMELEM AZ IDEVONATKOZÓ LEGFONTOSABB RÉSZT:

BOCS AZ ÁLTALÁNOSÍTÁSÉRT!

Gondolom ezt nem kell magyaráznom! Ott volt, hogy ne bántódj meg!
Ha mégis megbántottalak, illetve ez prevenciónak nem volt elég, akkor még egyszer bocsánatot kérek tőled, ha megsértettelek!Üdv
ugyeugye
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: ugyanmáááár! nem sértettél meg :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.