Bolgár György nem szarozik, ezt tudjuk róla. De most érzem, hogy én se fogok szarozni és leírom, hogy szerintem ez a tag ez egy fasz. Próbáltam elszámolni 10-ig, sőt 100-ig is, de hiába. Hiába érek el 100-ig, akkor se változik a véleményem. Nem tudok politikailag korrektté válni és nem megy a körmondatos megfogalmazás se. Gyurikám, olvasom a cikked és azon gondolkozom, hogy mi a redvás mocskos kakastaréjért nem húzol el a retekbe? Persze, tudom. Kapsz fizetést ezért a hányingerért, amit te újságírásnak nevezel. A zsigeri gyűlölet, a röhejes félelem, a kispolgári attitűd, a szánalmas mosdatás mind-mind a nevedhez ragadt az évek során...

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
oldboy
ADAMT ha Gyurikám mondaná rólad ezeket a" finomságokat" bizonyára vérig sértődnél.
valószínű,hogy ő nem mond ilyesmit.
mi lehet kettőtök között a lényeges különbség?
nem egy oldalon álltok !
ugyan bírd már ki a választásokig.
utána akár meg is skalpolhatod.még kitüntetésre is számíthatsz.
Waqtik
Ezt a cikket nem a propeller moderátorának nem illett volna olvashatóvá tenni , hanem a cikk írója anyukáját nem lett volna szabad meghagyni az alomban .Nem tudom tudok-e a jobboldal ( mitől - minél jobb ) szintjén írni ?Mi lesz az országunkban ha ilyenek lesznek hatalmon ??????
AdamT
@oldboy:
Ez valami ballib attitűd, hogy skalpról, meg patakvérről kell beszélni? Nem lehet, hogy csak szimplán 19%-ot fog elérni az MSZP, miközben az SZDSZ komoly küzdelemben lesz a 2%-ért? '98-ban se volt vérengzés, nem skalpolt senki senkit. Lámpasvasat se használtak, koncepciós perek se voltak. Emlékszel?

Én nem sértődnék meg, minden szavamért vállalom a felelősséget. Engem nem érdekel, hogy melyik oldalon áll, az érdekel, hogy egy faragatlan tahó. És mint azt már máshol kifejtettem, egy tahóval nem lehet akadémiai szinten beszélni, hozzá le kell menni tahóba. Különben nem érti meg.
AdamT
@Waqtik:
Milyenek? Jajjj, jajjj... :) Én nem leszek hatalmon, nyugi. Én egy magánvéleményemet írógató gyerek maradok 2010-ben is.
gesa
Kicsi ADAM-t famili! Olyan vagy, mint egy jól megtelt méregzsák. Szerinted mennyi ember "kiiktatásához" lesz elég a mérged?
AdamT
@gesa:
Mondom én, hogy a ballib oldal csak likvidálásban tud gondolkozni. :))
oldboy
@AdamT: ne beszélj mellé ! hagyd a százalékokat.
te Gyurikámat mocskoltad.
mit mondtál? te meg az akadémiai szint?
na onnan már magától feljön az olaj ahol te vagy. azt mondod utálod a faragatlan tahókat?
emlékeztetlek a mottódra :

"Nincsenek előítéleteim, én mindenkit egyformán utálok."
na ezt mondogasd a tükör előtt állva...........
AdamT
@oldboy:
Nem beszélek mellé. Arra akartam rávilágítani, hogy elmebeteg dolog erőszakos megtorlásról vizionálni meg fantáziálni. '98-ban se lett senkinek semmi baja, a FIDESZ démonizálása álságos és minden alapot nélkülöz. Nem voltak üldözve a zsidók, nem irtották a cigányokat. És ez 2010-ben sem fog megváltozni, hiába riogatja a népet Bolgár, vagy akárki más. Tiszteletet pedig szerintem csak az érdemel, aki rászolgált. Bolgár pedig az én tiszteletemre nem szolgált rá. Ennyi.
oldboy
@AdamT: "Bolgár György nem szarozik, ezt tudjuk róla. De most érzem, hogy én se fogok szarozni és leírom, hogy szerintem ez a tag ez egy fasz"

"Gyurikám, olvasom a cikked és azon gondolkozom, hogy mi a redvás mocskos kakastaréjért nem húzol el a retekbe?"

szóval egyszerűen csak nem tiszteled?
talán még jó pofa is vagy?

"A zsigeri gyűlölet, a röhejes félelem, a kispolgári attitűd, a szánalmas mosdatás mind-mind a nevedhez ragadt az évek során..."

akár magadról is mondhatnád.
már ha volnál valaki........
hsaliani
AT.!
A Bolgár úr egyszer azt mondta, hogy annyi joga van baloldalinak lenni, mint bárki másnak jobboldalinak . Igaza van . Soha nem irt olyan stilusban mint amilyet Te most produkáltál. Érvekkel lehet vele vitatkozni, ,de az egész ország lassan már csak fröcsög , mint ahogy a "politikai elittől " látta.
És most nem emlitem a Hir tv-t ,Echó tv,és nagyon sok ujságot az internetről nem is beszélve. Ezt a cikket kár volt megírni.Várom mikor fogsz kiakadni a jobboldali média hazugságain.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@AdamT: Mélységes elnézést kell kérnem a véleményemért,de ezt színvonalat nem nehéz felülmúlni! Még akkor is, ha jelezted: nem igényel kifinomult kritikai érzéket!
Szerintem egy írásnak igenis legitimációt ad a színvonala! Ez csak javaslat! Bolgárral sokszor lehet vitatkozni, utálni is lehet, de a legegyszerübb letenni az újságot v. elkapcsolni....

Nincsenek illúzióim a politikusokkal kapcsolatban, de a cikkben utaltál politikusok anyagi helyzetéről! Minden pártból lehetne itt példákat hozni, de kerekezz el a Dunakanyarba, és keresd a Szijjártóékat......Vagy kinek van "garzonja" a Rózsán a párttagjai közül........Mondom: nem sértődöm meg, ha más pártokból hozol példát! Tudom!
Égkékfűzöld2x2négy
Az írás egyszerre minősíti tárgyát és elkövetőjét is.
Nem Bolgár urat kell tisztelni, hanem magunkat, ugyanis tartozunk ennyivel a normális közéletre vágyó társadalomnak - már ha jót akarunk az országnak.
Bolgár urat néha-néha olvasom, két-három kávét is megspórolok aznap - köszönöm lelkes vérnyomásnövelő tevékenységét. Hinni nem szoktam neki, de hát tényleg azért fizetik, hogy imamalomként naponta elismételje: Karthagót (értsd: O.V-t) pedig el kell pusztítani. Nagy demokrata ő, egyetlen visszatérő rémálma, hogy az ellenzék is kormányra juthat.
oldboy
@Égkékfűzöld2x2négy: annyira azért nem " demokrata ".
olvastam én tőle olyat is ,hogy tízből sem találtam volna el a szerzőt ha nincs aláírva.
még igaza is volt.
ami a rémálmot illeti.............
a kertek alatt.vagy az elm utcában?
gcsabi
Érdeklődöm: valaki a kommentezők közül olvasta esetleg azt az írást ,ami miatt AdamT megirta a bejegyzését?
Persze lehet rugózni a stíluson is az érdemi érvek helyett!
ugyeugye
@gcsabi: én a megjelenés napján jeleztem itt a propelleren egy hsz-emben, h hányingerrel indult a lapszemlézésem. az említett cikk miatt...
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@gcsabi: ha érdemi vitát akar valaki, akkor nem így nyit! Tele volt a hócipője és ezt kiadta magából- hangnemét figyelve nem is akart más véleményt olvasni...Vannak ilyen napok is!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
A cikk beleillik a mai közbeszédbe,annak stílusába (ez a vice-verza)...........ami nem vezet semmi jóhoz!
AdamT
Hölgyek / Urak!

Köszönöm, hogy ennyien elolvastátok az írásomat és azt is, hogy ennyien hozzászoltatok a témához. Igazából nem is a témához, mert úgy tűnik, hogy cikkem stílusa lett az, ami fókuszba került. Sebaj. Legközelebb igyekszem olyan cikket írni, aminek a tartalmával lehet majd érdemben foglalkozni. Addig is mindenkinek szép napot! :)
furfang
@AdamT: Nekem a stílusoddal sem volt bajom, a tartalmával pedig messze egyet értek. Jó, hogy reagáltál a negédes, ámde kígyótermészetű Bolgár úr írására.

Amúgy pedig a ballib érzelműek finomkodó dorgálása, ami a nyersebb megfogalmazásokat illeti mindig ámulatba ejt! Őszödön ki kurvázta le az országot? Ki küldte sintértelepre a jobb oldalt? Horn elbocsátó szép üzenetéről nem is beszélve! Mégis mindenki tudomásul vette, mentegette, magyarázta.

Egyébként is a l'art pour l'art arrogancia és trágárság éppen a ballib oldalon dívik ld. a kereskedelmi tv-ket, a modern színműveket, újságcikkeket stb.
Úgyhogy ez a tyúkszem műtyúkszem, kedves honfitársaink.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@furfang: politikán kívül, a kulturáltság( az új módi szerint rövid i-vel) nevében: a kulturálatlanság pártsemleges ( most nem csak AdamT írásáról van szó)!
Kikérem magamnak, hogy azért baloldalizzanak le, mert "finomkodó" vagyok! Nekem tökéletesen mindegy melyik "kurváz" és melyik "nyaloz"! Kulturálatlan! A másik tahósága nem ment fel: max. lesüllyedsz az általad kritizált szintjére, "oszt dettó"! Lehet dagonyázni!
És elnézést,de nem engem minősit az utolsó mondat:
"Úgyhogy ez a tyúkszem műtyúkszem, kedves honfitársaink. " Sajnos nem tudok az igényeidnek megfelelni, nem tudok elmenni mellette szó nélkül, hamár itt mindenki (bocs az általánosításért) trágár a net mögött, név nélkül!

Ennyit a konzervatív, polgári neveltetésemről!
oldboy
egy gyöngyszem : Kövértől

a Fidesz kongresszusán is emlékezetes beszédet mondott, akkor strigákról (emberből állattá változó lényekről) beszélt. Azt mondta: "Ezen a kongresszuson a továbbiakban strigákról, s egyéb ártó lényekről, honkupecekről és szellemi hajléktalanokról szó ne essék. Nem azért, mert ilyenek nincsenek, hanem azért, mert napjaik meg vannak számlálva."

ez hogy tetszik? ez is Kövér

„Ha azt akarjuk, hogy a cigányok tíz-tizenöt év múlva megerősödő csoporttudata, néptudata, nemzettudata arra épüljön, hogy mi vagyunk – a többségi magyarok – az ellenségeik; azt gondolják, hogy az ő nyomorúságos helyzetükért mi vagyunk a felelősek, akkor ne keressünk partnereket a cigányság körében, akkor hagyjuk a magyarországi cigányságot meghódíttatni a Horváth Aladár féle gengszterek által”.

mit gondoltok F.Flórián is H. Aladár féle?
csak úgy mellékesen negyed milliót" keresett" ezen Aladár
furfang
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Rendben kedves "Nomen est omen" . Harcos kiállásod biztos számtalan esetben megnyilvánult az említett orgánumokkal összefüggő kommenteknél is.
És ha így van, akkor neked nincs műtyúkszemed. De csak ha így van!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@furfang: rendben! Szerintem fogod még olvasni hasonló mérgelődésemet mások kapcsán is! Egyszerűen azért, mert alapból elutasítom a "trágárságot," másrészt politikai öngólnak is tartom!
Volt, aki már megkérdezte itt." Akkor most te jobbos vagy , vagy balos?"
Én nem ilyen leegyszerüsítve nézem a világot! Vannak dolgok, amik ezt a kérdést felülírják!
ugyeugye
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: én nem szoktam trágárkodni. te meg azt írod mindenki az a neten, név nélkül. hm?
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@ugyeugye: Ha elolvastad volna alaposan a Hsz-met mielőtt ezt beírod, akkor ezt olvashattad volna:"Sajnos nem tudok az igényeidnek megfelelni, nem tudok elmenni mellette szó nélkül, hamár itt mindenki (bocs az általánosításért) trágár a net mögött, név nélkül!

KIEMELEM AZ IDEVONATKOZÓ LEGFONTOSABB RÉSZT:

BOCS AZ ÁLTALÁNOSÍTÁSÉRT!

Gondolom ezt nem kell magyaráznom! Ott volt, hogy ne bántódj meg!
Ha mégis megbántottalak, illetve ez prevenciónak nem volt elég, akkor még egyszer bocsánatot kérek tőled, ha megsértettelek!Üdv
ugyeugye
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: ugyanmáááár! nem sértettél meg :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.