A rendőrség a gyülekezési törvény ellenére a tüntetést feloszlatta annak ellenére, hogy az békés jellegét végig megőrizte és egyéb oszlatási ok sem állt fenn.

Forrás: magyargarda.hu
Feltöltő: antjud69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeokutya
Így is van!Ne engedjük az elnyomásnak!A magyaroknak is vannak jogaik!
És ha a bíróság részrehajlás miatt nem állapítja meg a rendőrség túlkapását és jogszerűtlenségét, váltsák le a főbírót,jogkörrel való visszaélés miatt!
MaxGraf
Megállás nélkül kellene az ilyen és ehhez hasonló "dolgokkal" nyomatni a biróságokon.Csak nem meghátrálni,meghunyászkodi! Legyünk emelt fövel otthon a hazánkban! Mert másik hazánk az nincs!
marlin
A magát gárdakapitánynak nevező Kiss Róbert 25 évvel ezelőtt bizonyára a munkásőrségnek lett volna a tagja, s ki nem hagyott volna egy aktívaértekezletet sem . Hál'Istennek azok az idők véget értek, a munkásőrséget is feloszlatták!! (Ez az adalék)
Tehát a lényeg a lényeg!!
1. A bűncselekmény tárgya törvény, vagy más jogszabály, avagy a hatóság rendelkezésének tiszteletben tartása!! Ez tisztelet képezi a köznyugalom alapját.
Minden törvényt, és más hatósági jogszabályt kötelező betartani, az állampolgárok és a jogi személyek egyaránt engedelmességgel tartoznak azok előírásainak.(Mielőtt megkérdeznéd:igen!!, a cigányok is, meg a különböző pártok bűnöző, zsákmányszerző prominensei is)
Hatósági rendelkezés a konkrét tartalommal rendelkező olyan előírás, amely az állampolgárokra, ezek egyes csoportjaira, vagy a jogi személyekre nézve jogokat, vagy kötelezettségeket állapít meg!! (mint pl. egy bírói határozat!!)

2. A bűncselekmény elkövetési magatartása az általános engedetlenségre uszítás!! Az uszítás olyan cselekmény, amely emberek érzelmi állapotát kívánja befolyásolni oly módon, hogy a törvény, vagy más jogszabály, vagy a hatóság rendelkezése elleni engedetlenségre mozgósít. Az engedetlenség a kötelező jelleggel előírt magatartás tanúsításának kétségbe vonását, és az erre irányuló viselkedést jelenti!

3. Alanya tettesként bárki lehet!!

4. A bűncselekmény kizárólag szándékosan követhető el, célzatra nincs szükség, a törvényi tényállás megvalósulásához nincs szükség arra, hogy az engedetlenségre uszítással érintetteket engedetlenségre is indítsa.

5. A nagy nyilvánosság előtti ismert magatartás tanúsításával a bűncselekmény befejezetté vált!!

Akkor ki követte el a terhére felrótt cselskményt?? Ugye, hogy nem a rendőrség!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.