Túlköltekezésre az MSZP részéről soha többet számítani nem lehet - jelentette ki Lendvai Ildikó pártelnök kedden az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@zia: Szerintem megint erősen fogalmazol, úgy érzem s sértődés ne essék, de nem a legerősebb oldalad a politika. Nagyon szeretem olvasni a kommentjeidet, csak úgy látom, hogy néha mostanában indulati zsigeri jellegűek. No semmi kifogásom, mert milyen jogon is lenne. Baráti üdvözlettel.
zia
@reallatas: Hát persze, mert tele van a hócipőm! Elegem van az egymásra mutogatásból, abból, hogy naponta halljuk, mennyi pénzt szórtak el, vágtak zsebre, mi pedig kussoljunk és örüljünk hogy lyuk van a seggünkön...
51kacsa
Lendvai figyelmét felhívnám, hogy nem is lesz alkalmuk, mert jó úton vannak afelé, hogy a következő választáson a tét a parlamentbe való bejutás lesz, ami nem biztos, hogy össze is jön nekik, akkor pedig nincs mód költekezésre!
S persze már előbb fel kellett volna ébredni és nem a langyos vízben ücsörögni, ahogy GYF. mondta Öszödön!!!!!!!!!!!!!!!!!
reallatas
@zia: /ma, 12.03/ Már így meghajlok előtted, legyőzettem. Megjegyzem imádok a női nemmel szemben veszíteni. Üdv.
rodeokutya
@eberti: Az attól függ milyen anyagból van?Ha réz üst vagy álúmíníum akkor baj van!!
rodeokutya
@reallatas: Ó egyáltalán nincs arról szó,hogy egyedül lenne hibás!Sőt ezt közösen fundálták ki és még a háttérmunkásoknak is sok köze van hozzá.
Én az egész parlamentet és slepjét átvilágítattnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.