Ahhoz, hogy a Wehrmacht átléphesse a lengyel határt, indokra volt szükség. S ez szinte megmagyarázhatatlan... Hitler lerohanja Európát, a fél világot, minden lelkiismeret-furdalás nélkül gyilkoltatja meg emberek millióit – de ahhoz, hogy az egészet elkezdje, indokot keres. Illetve, indokot kreál. Mintha nem lenne mindegy, hogy csak úgy, minden előzmény nélkül rohanja le Lengyelországot, vagy gyárt valami átlátszó okot. Indokot. .......

Forrás: althir.org
Feltöltő: antjud69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antjud69
"A B változat azonban az, hogy Draskovics egy aljas kis gazember, aki hamis felvételeket lobogtat a sajtóban, hogy félelmet keltsen, s egyben hamis bizonyítékokkal kívánja alátámasztani "a politikai terrorizmus itt kószál közöttünk" tételt.

Ez utóbbi esetben viszont Draskovicsot kell mihamarabb letartóztatni. De ha az nem megy, legalább elzavarni végre az anyja keservébe.

Szerintem ez a második változat a nyerő"....szerintem is....
furfang
Teljesen igaza van Bayer Zsoltnak, de én nem elégednék meg az elzavarással, mert hamis eszközökkel keltett hamis látszatot, és vezette félre a közvéleményt, ráadásul Magyarországot a külföld szemében is igyekezett terrorizmussal átitatott országként feltüntetni, tehát az ország hitelét, belső rendjét még rosszabb színben tüntette fel, mint amilyen. Ergo bűncselekmény ez a javából. Ha egy rendészeti miniszter követi el, az sokkal súlyosabban esik latba. Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.