Akár életfogytiglani börtönt is kaphat Budaházy György, ha bebizonyosodik, hogy valóban ő vezette a Magyarok Nyilait. A Központi Nyomozó Főügyészség már bűnszervezetként kezeli a szervezetet, ami lényegesen megemeli az esetleges büntetési tételeket.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@gesa: ügyészi kiigazítással: "Kit ölhetett volna meg?" Gondolom ezért! Vagy nem?
MaxGraf
Ès tessék mondani hol vannak a bizonyítékok? Az amit eddig a Drazsé és nagyon tudós stábja produkált az nulla.Vagy bevezetjük itt nálunk is Guantanamoi tábort? Akkor mikor Amerikában már feloszlatják és nyilvánosan tévedésnek és szégyennek titulálják? Minden eszköz "szent" ezeknek a kezében csak nehogy az MSZP és a Szadesz le kelljen mondjon a busás hasznot termelö (mármint nekik..) kormányzásról? Gyönyörüséges egy jogállam.
wayaman1
Aki itt életfogytiglant kéne hogy kapjon az a kapafogú és a bandája, ők sokkal nagyobb terroristák.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: a bizonyítékok kapcsán: még nyomozati szakaszban vagyunk, vagy már nem?
MaxGraf
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Tehár akkor amikor nyomozati formában vagyunk (ahogy irod...) akkor csend. Mindenkit megillet az ártatlanság véleményezése.Itt nagyfokú hangulatkeltés folyik.A hamis bizonyitékokat mint "nagy" fogásnak beállitó Drazsé már rég nem szavahihetö.Beindult a nagy szinjáték, mint ahogy Bush elvtárs tette Guantanamoban...
Bibircsoka
Szerintem ez egy koncepciós eljárás.Bizonyíték nuku, kreálni bármit lehet!Azt gondolom, hogyha Budaházy illetve az általa vezetett csoport (kétségbe vonom a létezését) bárkit is meg akart volna ölni, akkor az illető most alulról vizsgálhatná, milyen sírkővel fedte munkásságát szerető családja!
Ebben az országban igen komoly fegyverkészletek vannak elrejtve hatóság által hozzá férhetetlen helyeken és ha itt valaki ölni akar majd, akkor az fog is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.