Magasabb büntetésre számíthatnak a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg előzetes letartóztatásban lévő tagjai - köztük Budaházy György -, miután a Központi Nyomozó Főügyészség immár hivatalosan és jogi értelemben is bűnszervezetnek minősíti a Magyarok Nyilait, a gyanúsítottakra pedig mint bűnszervezet tagjaira tekintenek.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hoppare
:) Csak sikerült elkapni valamiért.... Tiszta szánalom az egész ügy. Mondvacsinált boszorkányüldözés! Hajrá...
antjud69
Tisztelem Budaházyt de nem rajongok érte..Viszont ha a diktatúra elítéli ilyen koholt vádak alapján,az a demokrácia megcsúfolása lenne,ezen az alapon bárkit elítélhetnének.,és ez polgárháborús helyzetet teremtene.És az elsők közt lennék én is, és még nagyon sok Jobbikos és más nemzeti érzelmű aki ha kell fegyverrel is fellépne a patkányok ellen/megjegyzem 2 gyerekes nyugodt családapa vagyok/....Szerintem ez is a cél.juk..csak nem lesz idejük rá...Reméljük
kamazuka
Ha a magyarok nyilai bűnszervezet,akkor a magyar parlament a terror háza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.