Kíváncsiak vagytok, hogy mit érez egy baloldali MSZP-s fiatal? Hogy milyen lehet életünket a Párt szolgálatába állítani? 2999 társunkkal együtt Happy Birthday-t énekelni Lendvai Ildikónak? IUSY 2009 fesztivál Zánkán ...egy stábtag szemével... képek,videók,móka&kacagás és egy felejthetetlen élménybeszámoló.

Feltöltő: zero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
És erre a primitív kikapcsolódásra feltehetően több 100 millió forintot kellett költeni. Nem tudom kinek hiányzik ez ? Nekem nem, az biztos !
gondolkodo
Ki az, ki számonkérni meri pártelnök-asszony angolul nem tudását? A sok hülye külföldi, akinek örülnie kéne, hogy egyáltalán leereszkedik hozzájuk, ha kíváncsi, mit mond a főnök-asszony, hát tanuljon meg magyarul!
Mennyivel különb nálunk a német vagy az osztrák, netán az angol? Vegyék tudomásul: mi vagyunk itthon, ők vendégek. Nálunk a vendégnek joga van! -betartani kötelességeit!

Azért szeretném ismerni az érintettek véleményét: azon kívül, hogy elköltöttünk egy csomó pénzt, mit használt ez országunknak?
rodeokutya
@gondolkodo: Használni?A méregdrága agymosó tábor?Megpróbálják belecsepegtetni a magyarelleneséget és azt hogyan használd ki ezt az országot.Tudod még mennyi pénzünkbe lesz mire ezek a kedves fiatalok valódi fehéringes bűnözők lesznek?Nem lehet azt elsajátítani pikk-pakk, ahhoz évek kellenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.